Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Film pokazuje, jak media przekręcają wypowiedź jednego z polityków i podają fałsz do wiadomości.

Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Zgłoś
grubystefan 2015-02-05, 19:02 3
Up.Ja znam osobiście paru chłopaków z ekipy bombowca. Przed chwilą widziałem się na siłowni z największym z tej ekipy. Swoją drogą formą już zacna. Lucas jesteś taki kozak to może wpadnij i powiedz to chłopakom w twarz. Jebana pizda w rurkach
Zgłoś
Max Ibuprom 2015-02-05, 19:04 1
Na sucho nawet trawa nie rośnie ;D
Zgłoś
L................5 2015-02-05, 19:22
@upx2 rurek nienosze
a poco mowić oczywistości:-D
toć to każdy widzi

i nie pizda jak już coś tylko huj
Zgłoś
lobominator 2015-02-05, 20:23 3
Sterydy są spoko, ale brane pod kontrolą i przez zawodowców.
Taki Arnold w swojej autobiografii opisywał, że 50% formy wypracował na naturalnym jedzeniu, jakieś 30% to dobre geny, a resztę już musiał się wspomagać, gdyż powyżej pewnego pułapu ciała bez wspomagania nie oszukasz. I w takich przypadkach to jest spoko, ale nie kurwa u dresików co to zaczynają od koksu, by być w pół roku największymi na dzielni.
Zgłoś
L................5 2015-02-05, 21:19
@up ok a wałuniew?
albo kliczko
Zgłoś
kih0n 2015-02-05, 21:23 2
tępy czy nie tępy program, reżyserowany czy nie, chodzi o to jaką szkodę wyrządza ludziom którzy go oglądają i nie są świadomi tak jak przytoczona babcia autora filmu.
Misją stacji telewizyjnych, reporterów i redaktorów powinna być rzetelna i sprawdzona informacja. Bez manipulacji i propagandy.

Dlatego nie oglądam TV. Czasami ambitniejsze rzeczy z discovery (które leci na psy), animal planet czy national geographic.
Zgłoś
Radzio_bombowiec 2015-02-05, 21:45
Cały_Internet napisał/a:

Wszystko fajnie ale skończcie pisać o cebuli, cabulakach, polaczkach, lemingach w jakimkolwiek kontekście.
W tym kraju nigdy nie będzie dobrze jeśli sami siebie będziemy notorycznie opluwać.

Myślałem ze chociaż na sadolu o słuchaczach tvn można smiało napisać cebulaczki
Zgłoś
L................5 2015-02-05, 22:14
a co się stanie jak zmieszamy leminga i cebule w proporcji 1:1 ?

Wyznawca tvna
Zgłoś
sidian 2015-02-05, 23:55
Ja pierdolę. Coś tam chciałem napisać. Ale potem kurwa ten szczyl powiedział, że w cztery miechy chce do 100kg docisnąć i mi ręce opadły. Piszę nosem. Niech ktoś temu debilowi powie, żeby wziął na plecy koło od jelcza, to od razu dobije do setki. A tej prowadzącej niech ktoś powie, żeby sobie takie koło przywiązała do szyi i jebnęła z mostu na banię.
Zgłoś
B................n 2015-02-06, 0:01
No dobra, wszystko cacy. Tylko że ten gówniarz jeszcze się nie goli, a już chce suple wpierdalać...
Zgłoś
SlyszeCisze 2015-02-06, 0:02
i połowa po obejrzeniu poszła mierzyć bicepsa
Zgłoś
Mercury001 2015-02-06, 0:02 1
Powinna być taka dodatkowa opcja przy każdych "dziennikach informacyjnych" - polski lektor...

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
D................7 2015-02-06, 0:11 2
lobominator napisał/a:

Sterydy są spoko, ale brane pod kontrolą i przez zawodowców.
Taki Arnold w swojej autobiografii opisywał, że 50% formy wypracował na naturalnym jedzeniu, jakieś 30% to dobre geny, a resztę już musiał się wspomagać, gdyż powyżej pewnego pułapu ciała bez wspomagania nie oszukasz. I w takich przypadkach to jest spoko, ale nie kurwa u dresików co to zaczynają od koksu, by być w pół roku największymi na dzielni.

Ogólnie muszę się z Tobą zgodzić, ale miej na uwadze, że arold już w Austrii był na sporych dawkach dianabolu, czyli to, że wypracował 50% formy na sucho to jak zwykle gówno prawda. "Arnold w swojej autobiografi opisywał..." a co miał napisać? Prawdę? Na naturalnym jedzeniu może zrobisz 30% formy takiego arnolda i to po 5-8 latach pracy. Choć to też zależy od genów, a te dla naturali największą barierą zawsze są. Żeby nie było, ćwiczę od 15-go roku życia, a geny ponoć mam nienajgorsze i nie da się zrobić tyle bez wspomagania. Zawodowa kulturystyka to w 80% prochy 15% to dieta i geny, gdzieś 5 % zależy od treningu.
Zgłoś
sidian 2015-02-06, 0:14
Duke77 napisał/a:

Ogólnie muszę się z Tobą zgodzić, ale miej na uwadze, że arold już w Austrii był na sporych dawkach dianabolu, czyli to, że wypracował 50% formy na sucho to jak zwykle gówno prawda. "Arnold w swojej autobiografi opisywał..." a co miał napisać? Prawdę? Na naturalnym jedzeniu może zrobisz 30% formy takiego arnolda i to po 5-8 latach pracy. Choć to też zależy od genów, a te dla naturali największą barierą zawsze są. Żeby nie było, ćwiczę od 15-go roku życia, a geny ponoć mam nienajgorsze i nie da się zrobić tyle bez wspomagania. Zawodowa kulturystyka to w 80% prochy 15% to dieta i geny, gdzieś 5 % zależy od treningu.

Mądrze gada, polać mu. No, prawie. Geny są najważniejsze, nawet w zawodowej kulturystyce. Prochy spoko, ale bez genów nie pociągniesz. No i nie wiem, co masz na myśli mówiąc 30% formy Arnolda. Widziałem kolesia, który ważył 62kg, ale był tak pocięty, że wyglądał lepiej od niejednego stukilowego zawodowego mamuta.

A co do genów, to w pierwsze 12 miesięcy treningu zrobiłem 20kg mięśni na sucho, nawet bez białka. Geny FTW.
Zgłoś
ssadol 2015-02-06, 0:15
Jak można w ogóle brać rozmowy w toku na poważnie?
Ja pierdolę...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów