Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale dojebać się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
Trochę przesadziłeś z taką chamską metodą połowu ryb. Ale, na sadolowe gupiki może w sam raz.
edit: antypolski lewak pinki wziął to na serio
Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale dojebać się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
A teraz rządzi PO i zamienił stryjek siekierę na kijek.
A teraz rządzi PO i zamienił stryjek siekierę na kijek.
Grunt, że te barany od funduszy unijnych dały się na tą "zmianę" nabrać
Masz film jak się rodziłeś czy matka cię okłamuje ?
Masz film jak się rodziłeś czy matka cię okłamuje ?
Nie, ale mam taki, na którym robiłem Ciebie...
Są materiały filmowe jak nielegałowie w wieku 20 lat wysiadają z pontonów, a redaktorzyna wmawia że to dzieci. Moderacja upierdliwie usuwa link, bo pochodzi z daily motion. wpolityce.pl/media/265721-przerwana-relacja-z-wyspy-lesbos-reporter-tv...
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Bo co, bo prawdę pokazywali odnośnie twojej „świętej” partii ? Kurwy, to chciały przejąć wszystkie media,
tv, gazety regionalne i po części im się to udawało. Ale nadszedł koniec tego zakłamania i propagandy…
p.s i nie wszystkie tylko tvpis… nieźle ci zryli beret.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów