Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Ruspublike odpal. widzę wziąłeś za mała dawkę propagandy i trzepie.
Ruspublike odpal. widzę wziąłeś za mała dawkę propagandy i trzepie.
Co za agent Przecież nigdzie nie ma takiej rusofobii jak w tv Republika. Nawet mają program, który nazywa się "codziennie jebać putina".
Są materiały filmowe jak nielegałowie w wieku 20 lat wysiadają z pontonów, a redaktorzyna wmawia że to dzieci. Moderacja upierdliwie usuwa link, bo pochodzi z daily motion.
Spadowa na wykop wykopku
Dużo na tym sadolu jebanych pisiorow widzę. Mam nadzieję, że zdechniecie na raka raka.
Ahh ta lewacka mowa miłości
Grunt, że te barany od funduszy unijnych dały się na tą "zmianę" nabrać
to głupie lewackie cipy tyle w temacie
Dokładnie tak zrobią, zlikwidują prawackie media, prowadzone przez prawackie kurwy twojego pokroju. Wyplemimy prawackie kurwy i oczyścimy Polskę z tego robactwa. Prawactwo to z gówna robactwo.
lewacka pizdo będziesz zapierdalał dla niemiaszków albo za miskę ryżu , jak twoja gruba locha nie dostanie +800 to wtedy będziesz wyć jak wilk do księżyca !
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Wszystkie media czyli TVP, które wyjęli z łap pisowskich propagandystów?
Jesteście skończeni. Pisowcy zadłuzali kraj na potęge biorąc wszystko na "kredyt" w ten sposób dochodzimy do zadłuzenia w kwocie 2bln zł, każdy głupi umie brac kredyt i wydawać, do tego zgadzanie sie na wszystko co Unia podsuwa, dzięki temu jak tylko zniosą tarcze durnowate to za prąd zabulimy 2x wiecej a razem z tym pójdą towary. PO to zero podwyzek, zwiekszenie wieku emerytalnego, i również okradanie, oraz dzięki przykładowi PISu to równiez będa brać wszystko na "kredyt" i jaki z tego wniosek? Jeden i drugi liże dupe Załeńskiemu, jesteście sugami UKRAINY!!! na kolana!!!
To zobacz sobie baranie jakie byloby zadłużenie gdyby Tfusek nie zajebał kasy z ofe na zus. Ja nie popieram rozdawnictwa pisowskiego, ale tfusk gorzej zarządzał, a nic nie rozdawał.
Wszystkie media czyli TVP, które wyjęli z łap pisowskich propagandystów?
Teraz będziesz miał dobrze, prawdziwe obiektywne media, gdzie nie włączysz będzie TVN i jedna niezmienna linia opiniotwórcza. Pamiętam jak przed 2. wyborami Komorowski był w TVP i opowiadało o swojej młodości, a dziennikarka pytała go jaką herbatę pije. Zero pomysłu na Polskę, zero planów, nic. Oby przy korycie i tematy zastępcze. Będzie nas Europa jebać, a my będziemy debatować czy Kaczyński karmił dzisiaj kota i czy chłopa można nazwać chłopem czy może sobie sam wybrać zaimek,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów