Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grunt, że te barany od funduszy unijnych dały się na tą "zmianę" nabrać
Trochę przesadziłeś z taką chamską metodą połowu ryb. Ale, na sadolowe gupiki może w sam raz.
edit: antypolski lewak pinki wziął to na serio
Gdzie ty się w szafie chowasz? Że takie głupoty Piszesz.
Ten umlaut wiadomo dla kogo. Liczę że jutro posłowie z prawicy dadzą radę!
Gdzie ty się w szafie chowasz? Że takie głupoty Piszesz.
Przecież to był troll, a skretyniałe antypolskie geje, wzięły ten chamski pastisz lewackiego spierdolenia umysłowego na serio i postawiły piwko
napad zjebów z pisu, konfederacji, różnego szurstwa, kryptogejów, nazioli i głupoli pospolitych za 3...2...1....
Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale dojebać się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
Policjant kłamał na wizji, że nikt nie jest poszkodowany.. Oh w8
Potencjalny zwyciężca Ironmana. Nie podali tylko czy 6 dni płynął wzdłuż czy w poprzek Buga. Aż strach pomyśleć gdzie by dopłynął, gdyby jadł i pił
TVN manipuluje podobnie jak TVP z tą różnicą, że w TVP było to bardziej prymitywne
Są materiały filmowe jak nielegałowie w wieku 20 lat wysiadają z pontonów, a redaktorzyna wmawia że to dzieci. Moderacja upierdliwie usuwa link, bo pochodzi z daily motion.
I dlatego pisdzielec to pisdzielec brak argumentu i zmiana tematu w tym przypadku ponton z murzynami
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Oj weź się nie zesraj i w dupę sobie wsadź całą tą politykę żeby nie brudzić nam tu
Co ty pierdolisz? Nawet nie jesteś Polakiem. Skończ pajacować, bo takie gówna nie przechodziły nawet na początku tej ruskiej szopki. Bronisz tylko żydków, lewaków i banderowskich świń, pisząc przy tym w sposób, jakby sufit spierdolił ci się na łeb. To nawet ruSSki darek nauczył się polskiego. Jeszcze jakieś skurwiałe ruskie hieroglify w profilu
Aha, to na Sadolu Polakiem jest tylko ten, który ma poglądy 100% zgodne ze stadem. Kto myśli samodzielnie i ma swoje zdanie staje się automatycznie lewakiem, banderowcem, ruskiem, pedałem albo innym dziwadłem. Taka sekciarska mentalność.
Na szczęście mam to w dupie.
Dobrze wiedzieć jakie tu macie poglądy. Większość to pewnie w zestawie reprezentanci wykształcenia podstawowego, smutni Polacy z smutnej warstwy społecznej, ze światopoglądem sięgającym sąsiedniego podwórka i ławeczki przy monopolowym.
Witamy na Sadolu, przystani dla społecznych wyrzutków, sfrustrowanych pseudofilozofów i niedoszłych samców alfa! Dla nich ten portal to cały sens życia, innego nie mają. Teraz sobie wyobraź, jakie to chujowe musi być życie.
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Mariusz jakim cudem miałeś internet w pace ?
Aha, to na Sadolu Polakiem jest tylko ten, który ma poglądy 100% zgodne ze stadem. Kto myśli samodzielnie i ma swoje zdanie staje się automatycznie lewakiem, banderowcem, ruskiem, pedałem albo innym dziwadłem. Taka sekciarska mentalność.
Na szczęście mam to w dupie.
Witamy na Sadolu, przystani dla społecznych wyrzutków, sfrustrowanych pseudofilozofów i niedoszłych samców alfa! Dla nich ten portal to cały sens życia, innego nie mają. Teraz sobie wyobraź, jakie to chujowe musi być życie.
Rozumiem, że ciebie na tym zacofanym portalu trzyma dział "Fekalia" i wrzutki wypadających skarpet.
Co za matoł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów