Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaje mi się że w waszym języku szyk zdania jest jeszcze mniej sztywny niż po polsku, ale widać że przedmiocie "polskij jazyk" omawiano to u was po łebkach.Dziwne jest to zdanie, takie jakby nie za dobrze przetłumaczone
Wydaje mi się że w waszym języku szyk zdania jest jeszcze mniej sztywny niż po polsku, ale widać że przedmiocie "polskij jazyk" omawiano to u was po łebkach.
Co ty pierdolisz? Nawet nie jesteś Polakiem. Skończ pajacować, bo takie gówna nie przechodziły nawet na początku tej ruskiej szopki. Bronisz tylko żydków, lewaków i banderowskich świń, pisząc przy tym w sposób, jakby sufit spierdolił ci się na łeb. To nawet ruSSki darek nauczył się polskiego. Jeszcze jakieś skurwiałe ruskie hieroglify w profilu
Nie drapcie się dziewczyny. Każdy polityk to kurwa. Nie ma to znaczenia z której partii kto jest i kogo w danej chwili popieracie. Wy tu na dole drzecie koty, a o was nie pamiętają.
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Co, takie ścierwo jak ty dupa boli że w końcu znowu nastanie normalność
To wy jeszcze oglądacie publiczna tv?
Ja nie oglądam, jesteś dziewczyną? ile masz lat? Może popiszemy? Fajny masz obrazek.
Bo wiesz, ja nie oglądam i Ty nie oglądasz to mamy coś wspólnego
To wy jeszcze oglądacie publiczna tv?
no i chodzimy tez nawet do teatrow!
co tu duzo mowic... jaki jest tvn kazdy widzi! palic ich wozy jak za starych dobrych kibolskich czasow! pogonic te holote za odre!
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Dobrze wiedzieć jakie tu macie poglądy. Większość to pewnie w zestawie reprezentanci wykształcenia podstawowego, smutni Polacy z smutnej warstwy społecznej, ze światopoglądem sięgającym sąsiedniego podwórka i ławeczki przy monopolowym.
Dobrze wiedzieć jakie tu macie poglądy. Większość to pewnie w zestawie reprezentanci wykształcenia podstawowego, smutni Polacy z smutnej warstwy społecznej, ze światopoglądem sięgającym sąsiedniego podwórka i ławeczki przy monopolowym.
nie posraj sie fajnopolaczku. targety odjebane w jankeskiej korpo a jutro owocowe czwartki? powtarzaj sobie dalej jaki jestes zajebisty patrzac z 40p na zadymione miernoty. jestes mondry i wybitny. taki fajny, taki nowoczesny i postepowy.
Wyspij sie, zeby ci autobus nie spierdolil o 8 rano bo nie zdarzysz.
Trzeba być niezłym debilem, żeby nazywać wyjebanie funkncjonariuszy pisowskich z TVP, likwidacja obrabiania państwa (3 mld zł) i tego ścieku z TVP + zatrudnienie dziennikarzy. 8 lat hejtu i ścieku Ci nie przeszkadzało?
Hej Mózgu, a wiesz ile % kapitału TVN jest w polskich rękach? Odpowiem: 0%. I jak myślisz, skoro obcy kapitał ma 100% własności nad spółką medialną to czyje interesy przedstawia spółka? Muszę odpowiadać? Mózgu, pomyśl chwilkę.
To samo tyczy się pozostałych mediów. Dajemy się nakręcać na wojenki Polsko-Polskie przez stacje nadające zza granicy. Bzdurne problemy kto z kim śpi, czy facet może być kobietą jak założy kieckę, a czy może każdy ma mówić na kobietę "on" jak to sobie fioletowowłosa życzy? Miejskie Julki i Brajany podchwyciły temat i myślą, że zmieniają świat na lepsze, wiejskie Zbyszki i Bożenki modlą się i chodzą na wiece aby to cofnąć. Ale kto tak naprawdę się z tego cieszy? Takie powiedzenie jest "gdzie dwóch się bije...", tylko skala większa.
co Ci dało nadawanie TVP skoro przez przez 8 lat to był ściek i prorządowe media, rządku, który jak żaden inny kradł i miał w dupie prawo
Trzeba być niezłym debilem, żeby nazywać wyjebanie funkncjonariuszy pisowskich z TVP, likwidacja obrabiania państwa (3 mld zł) i tego ścieku z TVP + zatrudnienie dziennikarzy. 8 lat hejtu i ścieku Ci nie przeszkadzało?
Za pisu było 2 miliardy rocznie, ale Donald w ramach przywracania normalności i cięć kosztów dał w tym roku 3 miliardy
Widać, że chłopa w Brukseli uczyli ekonomii, a nie na uczelni rydzyka jak pisowców
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów