Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale dojebać się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Łiiii, kwiii, łiiii. kwiii, łiiiiiui, kwiii Prosiaki prawaki. Jebać PiSowskie świniokurwy! Prawactwo zaorane, wypierdalać na wschodnią ścianę
Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale dojebać się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
Słowa "lewica"/"prawica" są używane do zbyt wielu znaczeń aby miało sens kłócić się o ich sens.pis i prawica. Ja pierdolę
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Gdyby nie TVN to w Polsce dalej rządziliby kaczyści a o 90 % ich akcji z ostatnich lat byśmy nie wiedzieli. Ale dojebać się na siłę, bo taka moda to każdy pierwszy. Podajcie JEDEN przykład kłamstwa w tej stacji (ale taki poparty filmem a nie "kolega kolegi powiedział"- to telewizja, z filmem nie powinno być problemu... )
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Kurwy teraz likwidują wszystkie media jak na Ukrainie.... a wystarczyło zlikwidować tę jedną kurwę TVN trującą Polakom krew i byłby spokój.
Nie, ale mam taki, na którym robiłem Ciebie...
A co do drapania się, właśnie mnie swędzi. I nie tam gdzie powinno.
Akurat na Sadolu kanarka w dupie bym się zdziwiła gdyby nigdy nie było.odbyt, kto przez niego przejdzie kanarkiem się nazwać nie da rady.
U mnie atopowe. Tym razem, brzeg majt na nodze. Niby rozwiązanie samo się narzuca, ale w praktyce przylepianie się do fotela fajne nie jest (wspominam o tym bo wiem że na myśl o gołej psiosze na skórze fotela będziecie się cieszyć ).Co do swędzenia, zbadaj się:
"Świąd fragmentu skóry (tzw. zlokalizowany) zwykle występuje jako objaw towarzyszący infekcjom bakteryjnym, wirusowym (opryszczce), grzybiczym (łupieżowi, grzybicy), pasożytniczym (świerzbowi, wszawicy), atopowemu zapaleniu skóry, pokrzywce, wypryskowi, łuszczycy, nowotworom skóry."