Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie ma klapek na oczach i dociera do niego wszystko, nie tylko to co mu się podoba, bez względu na poglądy.
Nie musisz się tłumaczyć, ale jeśli coś wstawiasz i twierdzisz. że nie utożsamiasz się z tym, to ja już wtedy naprawdę nie wiem na jakim świecie żyję.
Wynikałoby, że jesteś jakimś uosobieniem bota, który wstawia materiał byle był, bez emocji,
Takie coś z psychologicznego punktu widzenia nie jest chyba możliwe.
No chyba, że masz jakieś zaburzenia, albo to wpływ substancji psychoaktywnych.
Ogólnie, nie bawi mnie dosrywanie komukolwiek, ale widzę, że moderacji na rękę jest taki temat, bo gównoburza gwarantowana.
inteligentny człowiek ogarnia całą otaczającą go rzeczywistość.
Nie ma klapek na oczach i dociera do niego wszystko, nie tylko to co mu się podoba, bez względu na poglądy.
Problem w tym, ze inteligetnych ludzi jest malo, a taki TVN akurat jeszcze skupia podludzi, ktorzy uwazaja ze nalezy cenzurowac "niepoprawne" tresci
@Dracula
Chuj mnie to interesuje w tej sytuacji. Nie wdaję się w takie rozmowy. Nie oglądam tvp, nie oglądam tvn, nie oglądam polsatu ani innych. Zasadniczo na cyfrowym polsacie nie oglądam kanałów 1-20 ani 60-70.
Ty już we łbie założyłeś jakie mam poglądy, co oglądam i kogo wspieram bo wytknąłem ubeckiej żydowskiej kurwie co donosiła za prlu, i miała teczkę większą niż ty szafę od wibratorów, jej przeszłość.
Jestem inwalidą, nie płacę abonamentu rtv z automatu (nie żebym wcześniej coś tego... hehe no ale) więc ani 1 mój grosz nie idzie z abonamentu rtv na telewizję publiczną = chuj mnie jebie co tam odpierdalają. Za PO tvp była pro-po. Za czerwonych kurwiów też była pro rządowa... za wcześniejszych czerwonych kurwiów w innych barwach też publiczna tv była za rządem.
Zauważyłem, że szczekają na tvp najbardziej ci którzy rzekomo tego nie oglądają - więc skąd wiesz co tam jest? Ja zasadniczo wiem po tym co wszyscy chodzicie i pierdolicie bo zwyczajnie w świecie tego nie oglądam.
Kupa ekspertów od TVP która teoretycznie nie powinna wiedzieć co tam w ogóle jest emitowane jest bardziej obeznana od karyn 500+
Nie sądziłem że to kiedyś napiszę,ale dobrze prawisz kulawcze!
Stara ubecka szmata zasłania ryj bo tak z niego jedzie padliną.
@VeIture, inteligentny człowiek ogarnia całą otaczającą go rzeczywistość.
Nie musisz się tłumaczyć, ale jeśli coś wstawiasz i twierdzisz. że nie utożsamiasz się z tym, to ja już wtedy naprawdę nie wiem na jakim świecie żyję.
Wynikałoby, że jesteś jakimś uosobieniem bota, który wstawia materiał byle był, bez emocji,
Takie coś z psychologicznego punktu widzenia nie jest chyba możliwe.
No chyba, że masz jakieś zaburzenia, albo to wpływ substancji psychoaktywnych.
Ogólnie, nie bawi mnie dosrywanie komukolwiek, ale widzę, że moderacji na rękę jest taki temat, bo gównoburza gwarantowana.
ludzie nie są w stanie ogarnąć w całości otaczającej nas rzeczywistości, bo jest to fizycznie niemożliwe, jednocześnie gdy już za pierwszym razem stwierdzisz że gówno śmierdzi, to nie musisz każdego dnia utwierdzać się w przekonaniu że gówno dalej jebie.
temat jest śmieszny, komentarze są równie śmieszne. obrażanie się bo ktoś źle się wypowiada o stacji telewizyjnej którą akurat lubisz, jest dziecinadą i podpada pod obsesje. ludzie inteligentni się nie obrażają i nie zachowują się jak dzieci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów