Po śmierci Urbana TW Stokrotce już całkiem odjebalo. Poziom żenady tej stacji przekracza wszelkie skale. Swoją drogą to ciekawe, że ta szmula razem z całą lewica wpierdala się w kulturę arabów w ich kraju, a jak są u nas to mówią o respektowaniu ich kultury i pogladow. To jak jest Pani szmulo? Jebac pedałów czy muzułmanów? Bo już wpierdalacie własny ogon. Dno
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hahahaha to stara ściera już dawno powinna wylądować w psychiatryku
ja jebie cringeometr to wyjebało w kosmos przy pomiarze
Ciekawe czy po meczu ich zatkało xd
Niemcy milczą nie tylko w tym temacie ... raczej udają, że milczą. Robią interesy po cichu.
@VeIture, odnośnie Niemców i "UBeckich kurew". Tu masz kurwy za 2 mld PLN rocznie, opierdolonych z kieszeni podatnika.
Otwórzcie prywatną telewizję to będziecie mogli pokazywać co chcecie, bo nie będzie to za moje pieniądze.
Otwórzcie prywatną telewizję to będziecie mogli pokazywać co chcecie, bo nie będzie to za moje pieniądze.
Tak na prawdę to łysy z FIFA nie pozostaje dłużny:
Wszystko wygląda na walkę o równość z każdej ze stron, jedni przebijają drugich.
Jeszcze takie kwiatki:
Czyli rdzenny Polski doping.
To wszystko jest już tak załamane, że ręce opadają.
Wszystko wygląda na walkę o równość z każdej ze stron, jedni przebijają drugich.
Jeszcze takie kwiatki:
Czyli rdzenny Polski doping.
To wszystko jest już tak załamane, że ręce opadają.
darek1234 napisał/a:
Poza ruSSkim gównem jest jeszcze na forum pisogówno
Są też gejusy z lpg, antifiarze, żydki i miłośnicy bambusów
niestety błędna interpretacja gestu piłkarzy ... chcieli jedynie powspominać słynnego wąchacza Joachima Loewa
Przykład idzie z góry. Ja ciągle wierze, że ta stara ubecka kurwa to zrobiła bo ktoś się w studio po prostu zesrał i mocno jebało.
@Dracula
Chuj mnie to interesuje w tej sytuacji. Nie wdaję się w takie rozmowy. Nie oglądam tvp, nie oglądam tvn, nie oglądam polsatu ani innych. Zasadniczo na cyfrowym polsacie nie oglądam kanałów 1-20 ani 60-70.
Ty już we łbie założyłeś jakie mam poglądy, co oglądam i kogo wspieram bo wytknąłem ubeckiej żydowskiej kurwie co donosiła za prlu, i miała teczkę większą niż ty szafę od wibratorów, jej przeszłość.
Jestem inwalidą, nie płacę abonamentu rtv z automatu (nie żebym wcześniej coś tego... hehe no ale) więc ani 1 mój grosz nie idzie z abonamentu rtv na telewizję publiczną = chuj mnie jebie co tam odpierdalają. Za PO tvp była pro-po. Za czerwonych kurwiów też była pro rządowa... za wcześniejszych czerwonych kurwiów w innych barwach też publiczna tv była za rządem.
Zauważyłem, że szczekają na tvp najbardziej ci którzy rzekomo tego nie oglądają - więc skąd wiesz co tam jest? Ja zasadniczo wiem po tym co wszyscy chodzicie i pierdolicie bo zwyczajnie w świecie tego nie oglądam.
Kupa ekspertów od TVP która teoretycznie nie powinna wiedzieć co tam w ogóle jest emitowane jest bardziej obeznana od karyn 500+
Chuj mnie to interesuje w tej sytuacji. Nie wdaję się w takie rozmowy. Nie oglądam tvp, nie oglądam tvn, nie oglądam polsatu ani innych. Zasadniczo na cyfrowym polsacie nie oglądam kanałów 1-20 ani 60-70.
Ty już we łbie założyłeś jakie mam poglądy, co oglądam i kogo wspieram bo wytknąłem ubeckiej żydowskiej kurwie co donosiła za prlu, i miała teczkę większą niż ty szafę od wibratorów, jej przeszłość.
Jestem inwalidą, nie płacę abonamentu rtv z automatu (nie żebym wcześniej coś tego... hehe no ale) więc ani 1 mój grosz nie idzie z abonamentu rtv na telewizję publiczną = chuj mnie jebie co tam odpierdalają. Za PO tvp była pro-po. Za czerwonych kurwiów też była pro rządowa... za wcześniejszych czerwonych kurwiów w innych barwach też publiczna tv była za rządem.
Zauważyłem, że szczekają na tvp najbardziej ci którzy rzekomo tego nie oglądają - więc skąd wiesz co tam jest? Ja zasadniczo wiem po tym co wszyscy chodzicie i pierdolicie bo zwyczajnie w świecie tego nie oglądam.
Kupa ekspertów od TVP która teoretycznie nie powinna wiedzieć co tam w ogóle jest emitowane jest bardziej obeznana od karyn 500+
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów