Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
elektorat jest tempy. Pierdolone najgorsze polactwo -niewyedukowane
Typowy wyedukowany tafałenowski intelektualista
wstdy, ze polakiem jestem i ze czesc moich rodaków jest tak tempa
O ja pierdolę, 2 razy to zrobił
Akurat na wiadomości i na propagandę idzie cały huj z tej sumy. sporą część to wydarzenia sportowae jak właśnie mundial, sponsorowanie zjebanych gwiazdeczek jak michalopedalo szpaki na sylwestrach i gaże podjechanych aktoreczek jak Basia kurwa diabeł albo aniadojebania mucha, tandetne teleturnieje i inne dziadostwo dla mas. TVN też jest sponsorowany z publicznych pieniędzy tylko ruskich niemieckich i zydowskich
@Dracula
Chuj mnie to interesuje w tej sytuacji. Nie wdaję się w takie rozmowy. Nie oglądam tvp, nie oglądam tvn, nie oglądam polsatu ani innych. Zasadniczo na cyfrowym polsacie nie oglądam kanałów 1-20 ani 60-70.
Ty już we łbie założyłeś jakie mam poglądy, co oglądam i kogo wspieram bo wytknąłem ubeckiej żydowskiej kurwie co donosiła za prlu, i miała teczkę większą niż ty szafę od wibratorów, jej przeszłość.
Jestem inwalidą, nie płacę abonamentu rtv z automatu (nie żebym wcześniej coś tego... hehe no ale) więc ani 1 mój grosz nie idzie z abonamentu rtv na telewizję publiczną = chuj mnie jebie co tam odpierdalają. Za PO tvp była pro-po. Za czerwonych kurwiów też była pro rządowa... za wcześniejszych czerwonych kurwiów w innych barwach też publiczna tv była za rządem.
Zauważyłem, że szczekają na tvp najbardziej ci którzy rzekomo tego nie oglądają - więc skąd wiesz co tam jest? Ja zasadniczo wiem po tym co wszyscy chodzicie i pierdolicie bo zwyczajnie w świecie tego nie oglądam.
Kupa ekspertów od TVP która teoretycznie nie powinna wiedzieć co tam w ogóle jest emitowane jest bardziej obeznana od karyn 500+
Ten argument, że jak ktoś nie ogląda tvp, a wie co oni pierdolą w telewizji to troche słaby. Zadam Ci jedno pytanie robokopie nasz drogi. Czy wiesz co to internet ? Nie dobra, pierdole. To bez sensu. To w ogóle pojebane, że użyłeś tak popierdolonego argumentu i musiałbym Ci go tłumaczyć. Nie chce mi sie mam wolne 5 dni. Spadam siema
I właśnie dlatego te kurwy z pisu dalej będą u władzy.
Ten argument, że jak ktoś nie ogląda tvp, a wie co oni pierdolą w telewizji to troche słaby. Zadam Ci jedno pytanie robokopie nasz drogi. Czy wiesz co to internet ? Nie dobra, pierdole. To bez sensu. To w ogóle pojebane, że użyłeś tak popierdolonego argumentu i musiałbym Ci go tłumaczyć. Nie chce mi sie mam wolne 5 dni. Spadam siema
Czyli już nie muszę odpowiadać?
jebac pis i te kurwy co im przyklaskuja ten portal kurwa pisowsko policyjny sie zrobil . TFUUU MELA NA MORDE WAM CWELE
japa tu leszczu
Każdy kto próbuje jakkolwiek dotrzeć z własną telewizją i rzucić trochę prawdy, jest natychmiast zamykany.