"Te gry na pewno zabijają wrażliwość" pare slow na temat grania i próby zmienienia prawa odnosnie gier.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak widzę takich zjebanych imbecyli jak ta baba, to mi się otwiera nóż w kieszeni, chociaż nie mam go w kieszeni, bo zostawiłem w Polsce... Taka debilka i jej pierdolenie wyzwala we mnie większą agresję niż Postal, Manhunt i Punisher razem wzięte.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Rock sprostował jednym zdaniem i kurwa koniec tematu.
[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Tak, bo lepiej jest odreagować stres na kimś w rzeczywistości, niż na wirtualnym ludziku. Spalić to babsko.
zakazać grania poniżej 20 lat !!! ależ przepiękna była by rozgrywka bez dzieciorów .....
Kuhwa to człowiek jest zły i on odpowiada za swoje czyny. Tak ciężko to pojąć?
Kuhwa to człowiek jest zły i on odpowiada za swoje czyny. Tak ciężko to pojąć?
ciekawe co bardziej ryje banie gry, czy jebane reklamy po 20 minut w tv podczas filmu
Kolejny rzetelny, po tym z Czarnobyla, reportaż TVP. I za to każą płacić!
Oczywiscie jak im sie powie cos w stylu "tak jak symulator koparki nie zrobi ze mnie budowlanca ,tak samo strzelanka nie zrobi ze mnie zabójcy." to od razu powiedza ze mam zmiany w mózgu spowodowane agresja w grach
E tam, ja gram od kiedy pamiętam, im było brutalniej tym lepiej (co to było mortal kombat czy doom dla 8śmio latka, nie mówię o graniu takie mózgotrzepy jak Silent Hill) i jakoś wyrosłem na pacyfistycznego typa. Wiecie, do pracy, luzik, świat jest spoko ludzie są ok - a wieczorem odpalamy GTA i można napierdalać. Specjaliści wielcy, banda cweli.
i gdzie są ci agresywni i brutalni gracze? jedyne bydło to zgraja tępych chujów i podpalaczy, którzy pewnie nawet nie potrafią odpalić kompa;
jak ktoś jest pojebany to bez gier kogoś zajebie
jak ktoś jest pojebany to bez gier kogoś zajebie
Herosy 3 nie zrobiły ze mnie króla...
BigFarm nie zrobiło ze mnie farmera...
to dlaczego GTA V miało by ze mnie zrobić zabójcę ja się pytam?
"Po co mam się kłócić z człowiekiem jeśli mogę go zabić?"
BigFarm nie zrobiło ze mnie farmera...
to dlaczego GTA V miało by ze mnie zrobić zabójcę ja się pytam?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów