18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
TW Bolek uprzejmie donosi:
k................0 • 2018-06-02, 10:35
Następny przystanek w karierze-zapowiadacz przystanków w tramwajach

Jak donosi trójmiejska wyborcza. pl radni Platformy Obywatelskiej długo myśleli nad odpowiednim zajęciem dla Lecha Wałęsy. W końcu wymyślili, że powinien on... zapowiadać przystanki w tramwajach. Były prezydent zachwycony pomysłem! A zszokowani internauci turlają się ze śmiechu. Padło nawet kilka ciekawych propozycji na hasła, które powinien wypowiadać.

Gdańscy radni Platformy Obywatelskiej chcą, by Lech Wałęsa informował podróżujących o przystankach związanych z "Solidarnością". Jak donosi gazeta. pl były prezydent się zgodził i to bardzo chętnie.

"Zgodziłem się na propozycję PO i na wzór Fidela Castro będę mówił cztery godziny."

Oto kilka propozycji zapowiedzi:

Uprzejmie donoszę, że najbliższy przystanek to...

Przystanek komenda. Nawet pan nie pomyśl, że Wałensa mógł wysiąść na tem przestanku

Przystanek kolektura. Tu dostaniecie swoje sto milionów

Przystanek końcowy. Dokonamy zwrotu o 360 stopni

Nie chcem, ale muszem wysiąść na tem przystanku
Zgłoś
Halman 2018-06-02, 10:37
ale ten gdańsk rodzi debili...
Zgłoś
saves 2018-06-02, 10:48
Podaję szczęśliwe liczby: 5, 16, 22, 23, 35, 46. Wygrana do odebrania w siedzibie SB... Znaczy się Lotto.
Zgłoś
~Velture 2018-06-02, 10:56

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
coziro 2018-06-02, 11:14 1
Ja pierdole, z biegiem czasu coraz większy cyrk z kapusiem nr 1
Zgłoś
mygyry 2018-06-02, 11:21
Równie dobrze mógłby gadać Gołota jednego i drugiego nie idzie zrozumieć
Zgłoś
Wiewór 2018-06-02, 11:36 1
Ładnie wam pisbolszewik berety przeprał.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
e................2 2018-06-02, 11:37
Jaca niech mówi
Zgłoś
poligon6 2018-06-05, 13:26 1
Ja się dziwie jak inteligentyny człowiek moze wierzyć w brednie wypowiadane przez tego człowieka. Pomijam to co rózne Pis-y czy IPN-y na niego wynajduja i wygaduja.

Ale te wygrane w toto lotka (SB-lotka), albo ze brał kasę od bezpiecznika i zaraz mu potem oddawał, bo tamten zgubił pieniadze. Nie wspomne o prymitywixmie kulturowym i słownym, nawet jak na polskie warunki. To wszystko jego słowa, nie potrzeba nikogo, kapus sam sie pograża.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2018-06-07, 4:38
Trzeba miec wybitnie szerokie horyzonty i sporą dozę realnego patryjotyzmu zeby w kolesiu który faktycznie 'wyprowadził ruskie wojska z Polski' i doprowadził (m.in. z Kaczynskimi) do zmiany dytatury w demokracje (za co zresztą kiblował) - jedynie kapusia...

w żaden sposób nie zmienia tego fakt że gosc jest dosć tępy i zachowuje sie jak bufon - tyle ze na tle naszego kraju a szczególnie jego ostatniej poltycznej emanacji kompletnie sie swoim prostactwem i głupotą nie wyróznia...
Zgłoś
BKKWK 2018-06-07, 18:51
poligon6 napisał/a:

Ja się dziwie jak inteligentyny człowiek moze wierzyć w brednie wypowiadane przez tego człowieka. Pomijam to co rózne Pis-y czy IPN-y na niego wynajduja i wygaduja.

Ale te wygrane w toto lotka (SB-lotka), albo ze brał kasę od bezpiecznika i zaraz mu potem oddawał, bo tamten zgubił pieniadze. Nie wspomne o prymitywixmie kulturowym i słownym, nawet jak na polskie warunki. To wszystko jego słowa, nie potrzeba nikogo, kapus sam sie pograża.

Bo on próbuje motać jak PiS - raz powie to, raz tamto. Tylko mu to tak dobrze nie wychodzi.
Zgłoś
poligon6 2018-07-11, 10:24
Cytat:

Bo on próbuje motać jak PiS - raz powie to, raz tamto. Tylko mu to tak dobrze nie wychodzi.

Dlatego pisałem jak inteligentny człowiek moze wierzyć w te brednie, a wszak jest uwazany prze Michnika, Komoruskiego, Jande i reszte "elity" za normalnego człowieka. Widac trzymaja poziom mohgerowych beretów.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-07-11, 13:08
Wyobrażacie sobie, co będzię jak L.W. odejdzie do krainy wiecznych łowów?
Jaki cyrk będzie miał miejsce w mediach i na ulicach?
Dlaczego nie Wawel? Lechu tam jest. Wałęsa pokonał komunizm (śmiech) - Jemu się należy.
Może Powązki? Dlaczego jakiś tam Gdańsk?
Przyjedzie cała śmietanka z całego świata. Co będzię w Polsce? Awantura i protesty.
- Ci polacy to jednak dziwny naród, największego bohatera nie chcą godnie uczcić.

Będą jaja większe niż na Krakowskim Przedmieściu.

P.S. Wystarczyło tylko powiedzieć: "Tak, złamali mnie w 1970'. Przepraszam. Potem jednak walczyłem na śmierć na życie z bezpieką i pokonaliśMY komunizm". Wszystko było by wybaczone. Przegrałeś, Bolek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów