📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lepiej by trawę skosił, nawet kumpel się go wstydzi i woli mieć maskę
przeciez za taka pizde piwa nie dam
Ale mocno krzyczał na początku ale wydaje mi się ze mocniej krzyczał na koncu .
Zamknij pizde tłusta świnio! Samo tego chciałoś!
Po prostu idiota
Krzyczy jak mała dziewczynka.
"Wesołego 4 lipca (święto w Hameryce, dzień niepodległości) matkojebcy. Dzisiaj zrobimy (coś tam coś tam, niewyraźne) z fajerwerkami. Robię to dla "juggalos" (przyp. Juggalo jest fanem grupy Insane Clown Posse lub jakiejkolwiek innej grupy hip hopowej Psychopathic Records. Juggalos opracowali własne idiomy, slang i cechy charakterystyczne) i "juggalettes" (odmiana damska). Nie próbujcie tego w domu, Mam nadzieję że wam się spodoba. Woop woop! (co kurwa...?)"
@Halman
To jeden z tych memów, które są wyssane z palca, a nada są tacy, którzy to łykają jak pelikany.
To jeden z tych memów, które są wyssane z palca, a nada są tacy, którzy to łykają jak pelikany.
kulawiec napisał/a:
@Halman
na tą stronę jak znalazł a po drugie te słowa są autentyczne (trzeba posiadać również wiedzę poza internetową) i zostały wypowiedziane przez Lema telefonicznie w programie "Linia specjalna" na antenie TVP2 prowadzonym przez Barbarę Czajkowską w 2005 roku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów