📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
lata 90'te to nie dekada a styl życia!
"Będziemy mieli pociechę z tych chłopaków." " no to już ukształtowana osobowość." Świetnie pokazany absurd wszelakich wyborów miss, mistera. Brawa dla Jacka.
Jak nazywał się ten serial ? Cholera zapomniałem, a obejrzałbym.
ZDCP oraz koc były programami z maksymalnie betonowo - abstrakcyjnym poczuciem humoru oczywiście w najlepszym tych słów znaczeniu, moim skromnym zdaniem w tych czasach w telepudle nie ma najmniejszych szans żeby pojawiło się coś co mogło by im chociażby czesać wąsa !
Mann i Materna nie muszę oglądać juz leci browar-dzisiejsze kabarety niech się ucza od nich.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jak ja żałuję, że urodziłem się dopiero w '94 i w sumie moje dzieciństwo to lata 2000-05.
Oczywiście były to dobre lata, ale lata 90te, to jest coś zupełnie innego....
Oczywiście były to dobre lata, ale lata 90te, to jest coś zupełnie innego....
zcdcp pozostaje dla mnie w czołóce programów satyrycznych! Piewo!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów