📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polecę klasykiem:
Ruchałby te dziewoje
Ruchałby te dziewoje
Dynamit mają w nogach i pasję w sercach. Szacun.
breakdance dla ubogich
Lepszy był ruski taniec na lodzie w mundurkach obozowych z gwiazdą davida
@zeto 88 Wstaw podobny filmik z Polakami - będę podziwiał tak samo. Zapewne takowy jest. A co do " z Ruskimi bratać się chcecie?" - do Ruskich jako ludzi i narodu nic nie mam konkretnego, na pewno za dużo chleją i mają dziwne pojęcie o historii, ale to nie jest nieogarnialne - to do ich władz mam problem. Bo je mają niezmiennie agresywne, przebiegłe i umysłowo spierdolone. Ot tyle, miłego wieczoru
Skoro nikt jeszcze nie napisał...twerk to murzyńskie kurestwo dla plebsu.
Fajne to jest, dzięki za wstawkę (:
Odpowiem też klasykiem:
Sabajone napisał/a:
Polecę klasykiem:
Ruchałby te dziewoje
Odpowiem też klasykiem:
Ruchy i ubiór wskazują, źe jest to swing a postawiona muzyka co najmniej słaba.
Polecam obejrzeć parę filmików na yt, jak pisał pochminick dynamit w nogach i pasja w sercu
Polecam obejrzeć parę filmików na yt, jak pisał pochminick dynamit w nogach i pasja w sercu
Bredgens, taki taniec na głowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów