Twierdza Srebrna Góra
Tajemnica kołyski Hitlera
Dla tych, którym przejadły się już standardowe, często nudnawe urbexy od nas forma przygodowo-powalona.
Hejtujcie śmiało, nie mamy ambicji konkurować z TR
[Moderatorze to nie jest materiał dokumentalny, a wręcz przeciwnie]
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie lubie ich, mysla, ze sa fajni a gowno tak naprawde robia. Z drugiej strony w c🤬j ciekawe miejsce ta Srebrna Gora. Za gnoja jezdzilem tam na obozy z ctn'u, polecam pojechac tam tak poprostu polazic po lasach i gorach
R................1
2014-10-19, 18:36
Człowiek się nie nadyma, stara się coś nakręcić z jajem, zachęcić do zwiedzania, a i tak usłyszy potem, że "myśli, że jest fajny, a gówno robi" Również pozdrawiam
C................N
2014-10-19, 19:28
że mu lis do szyjii nie jebnął w tej norze -ale piwo dalem w ciemno
B................r
2014-10-19, 20:08
hardcorowy materiał , to musi trafić na główną
Pamietam czasy jak tez bylem harcerzem i podobniej jak chlopaki śmigaliśmy z kumplami po jakichś róznych dziwnych miejscach gory, jaskinie, zamki, opuszczone domy naprawde duzo sie działo i generaknie zazdroszcze im takiego materialu:) piwko!!
wszystko spoko, gdyby nie ten montaż, który jest zbyt powolny, mało dynamiczny. pooglądajcie sobie Tube Riders, oni mają całkiem zajebisty montaż. eksplorujcie dalej i wrzucajcie! powodzenia
no chyba musza sie gdzies i jakos nauczyc, jak zrobic dobry montaz, nakrecic dobry odcinek itd itd. metoda prob i bledow naucza sie sami, doczytaja na googlach i beda spoko odcinki, taka mam nadzieje. Czlowieku nie od razu Rzym zbudowano...
K🤬a, też bym chciał jakieś hobby ;d
Mnie tam ubawiło, macie fajną zajawkę. Więcej takich materiałów.
Dobry materiał Panowie, ogląda się was zdecydowanie lepiej niż Tube Raiders, serio.
Gratuluję i życzę więcej ciekawych eksploracji
Pozdro!
H🤬jowe. Wyłączyłem po 35 sekundach przez ten zj🤬y lektor

Koleś próbuje mówić z powagą, a brzmi komicznie.
Pan Kazimierz liceum nie ukończył a już jest ornitologiem z zawodu
ciekawe
Podstawowe sztuki walki - ty sie bij ja sp🤬alam
q................s
2014-10-20, 11:46
Ornitologiem został z zamiłowania. Po prostu lubi ptaszki.