📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Barnellini napisał/a:
Twój stary wraca z pracy
Ale jak ściągnie czapkę to okaże się ze to Twój
@Barnellini chwali się co kupił staremu na urodziny ..... A niech ma chłopina choć trochę coś z tego życia nie Barnellini
silwerbalk napisał/a:
@Barnellini chwali się co kupił staremu na urodziny ..... A niech ma chłopina choć trochę coś z tego życia nie Barnellini
Jak już chcesz mi pocisnąć to musisz się bardziej postarać bo póki co wyszło marnie. 5-cio letnia dziewczynka by nie zwróciła uwagi na takie wrzuty.
Pozdrów tatę
McQurwa napisał/a:
Ale jak ściągnie czapkę to okaże się ze to Twój
j.w.
@Barnellini pochwal sie jak na ten pedalski material wpadłeś w sieci? Bo raczej nie wpisywales "heteroseksulane zabawy"
0_rafiks_0 napisał/a:
@Barnellini pochwal sie jak na ten pedalski material wpadłeś w sieci? Bo raczej nie wpisywales "heteroseksulane zabawy"
Wpisałęm w google: "Rafiks wraca do domu". Ale pomyślałem, że będzie śmieszniej jak napiszę, że to Twój stary.
Looknij mój następny materiał to się dopier zdziwisz jak na to wpadłem
Barnellini napisał/a:
ooknij mój następny materiał to się dopier zdziwisz jak na to wpadłem
No widzialem wlasnie Teraz mam juz pewnosc, ze wycieczka do Afrki, to twoje marzenie
0_rafiks_0 napisał/a:
No widzialem wlasnie Teraz mam juz pewnosc, ze wycieczka do Afrki, to twoje marzenie
Byłem już 6 razy. W zasadzie to każdy urlop tam spędzam.
Głodny? Na co czekasz
Głodny nie jesteś soba ....Helman
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów