📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobre kurwa musze tak kiedys zrobic jak bede mial dziewczyne albo zone
Cierpliwość faceta ćwiczona z buddyjskimi mnichami podczas rysowania mandali piaskiem... też ma swoje granice
To ten typ głupiej cipy, która musi w każdej dyskusji mieć ostatnie zdanie. Raz dostała, ale zamiast skorzystać z lekcji wróciła pyskować.
No nie odpierdoli się, będzie łazić i pierdolić te swoje dyrdymały, piwko dla niego
Aż też dałem piwo Loaloa żeby sprawdzić, czy wirtualne piwo na humorystycznym portalu dla popierdoleńców w jakikolwiek sposób może poprawić czyjeś życie. Daj znać loaloa jak bardzo wzrósł twój życiowy komfort i status społeczny po moim piwie.
Powinna się cieszyć, że tylko tak się to skończyło.
Typ sobie myje ukochane, wyczekane e46 czy inny odpowiednik, na bogato, pewnie za ponad 12 ziko, do któego dorzucił RSy za 3 ostatnie wypłaty, a ta zjebana ma czelność drugi raz w ciągu dwóch tygodni przypierdalać o siano na pampersy dla gówniaka.
Wróciła żeby powiedzieć że kobiety nie wolno uderzyć nawet kwiatkiem.
jak zomo hłe hłe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów