Angielski poziom expert. Ciapaci mogą scrollować dalej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trafiłem na coś dziwnego na YT chyba zbłądziłem..
Chyba to już gdzieś widziałem...
@wdiko - może jak się ukończyło 4 klase podstawówki, to może i expert
Przynajmniej "mama" a nie stara.
5 rano, co ja kurwa oglądam?
Co za irytujący głos... ledwo do połowy wytrzymałem, a w ogóle to chujowe.
"Ciapaci mogą scrollować dalej." I Chcąc nie chcąc kurwa muszę oglądnąć-,-
czy pod kazdym filmikiem, ktory jest po angielsku bedziecie pisac poziom angielski taki i taki wymagany, noz kurwa przeciez wiekszosc zna angielski a ci co nie znaja to pojada a wy ciagle to samo bo wooow dodales filmik po angielsku to jestes kox i do tego pocisniesz jaki to poziom angielskiego wymagany a pewnie sam nie zrozumiales filmiku ale dopisek musi byc
Czemu za każdym razem jak widzę taki filmik to mam wrażenie że zrobił to jakiś zakompleksiony nastolatek co chce dmuchnąć czyjąś matkę ... lub swoją.
Anser napisał/a:
Czemu za każdym razem jak widzę taki filmik to mam wrażenie że zrobił to jakiś zakompleksiony nastolatek co chce dmuchnąć czyjąś matkę ... lub swoją.
A dasz fotki swojej?
ragzezonator napisał/a:
czy pod kazdym filmikiem, ktory jest po angielsku bedziecie pisac poziom angielski taki i taki wymagany, noz kurwa przeciez wiekszosc zna angielski a ci co nie znaja to pojada a wy ciagle to samo bo wooow dodales filmik po angielsku to jestes kox i do tego pocisniesz jaki to poziom angielskiego wymagany a pewnie sam nie zrozumiales filmiku ale dopisek musi byc
Znam b.dobrze niemiecki. Od podstawówki, aż po technikum wałkowany i matura z niego zdana. Więc może zacznę wstawiać filmiki z niemieckim lektorem?
Cytat:
jestem juz w angli kilka lat i jezyk angielki niestety bardziej kaleczymy my polacy, ciapaci mimo swojej gluopoty angielski znaja bardzo dobrz, oczywiwscie sa wyjatki ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów