18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
s................y 2015-07-13, 21:33 82
Przybiłbym piątke z takim wyrozumiałym funkcjonariuszem XD
1) Wyjaśnił o co chodzi
2) Odpowiedział na pytania
3) Sprawdził czy mogą posiadać tą broń
4) Puścił wolno do domu
5) nie zastrzelił czyli nie zaczął sprawdzania broni o poległego denata XD

Gooood Joobbbb!! XD

Ale i tak ryzykował w H...J :/
Zgłoś
nelbox 2015-07-13, 21:37 4
ja to bym jednak strzelił do nich kilka razy ostrzegawczo
Zgłoś
Kaszysz 2015-07-13, 21:44 114
Takie kompetencje i przesiew dają szkoły policyjne w których policja jest przygotowywana fizycznie oraz mentalnie do pełnienia funkcji. A u nas, same znajomki i wylaszczone suki które są tam tylko po to by obciągać komendantowi.
Zgłoś
R................o 2015-07-13, 22:14 7
Kaszysz to jakiś znawca....pewnie starał się o etat w polskiej psiarni skoro tak dobrze zna temat tylko " oblał " ustny.....
Zgłoś
~Velture 2015-07-13, 22:29 24
Nie do końca rozumiem intencje autora tematu.

Jak gówno wiesz o czymś to może lepiej nie dorabiaj sobie własnej teorii do tego.

W stanach 2ga poprawka daje ci prawo do posiadania broni ale ich prawo (nie mam pojęcia czy to stanowe prawo i może się różnić od innych stanów czy federalne dla każdego takie samo) nie zezwala byle chujowi posiadania broni automatycznej. Masz prawo do posiadania broni palnej pół automatycznej ale nie automatycznej.

Policjant na filmiku zachował się wzorowo. Nie prowokował, nie był agresywny i wyjaśniał typowi dokładnie wszystko oraz odpowiadał na jego pytania. Był przy tym bardzo spokojny i nie stwarzał nerwowych sytuacji.

Nie dziwi mnie ,że zareagowali jak gość szedł sobie ulicą mając przy sobie taką giwerę. Ja tam ekspertem od broni nie jestem i chuja się na tym znam ale jeśli szkolony policjant miał podstawy sądzić ,że może to być broń automatyczna to wierzę mu na słowo.

Dla mnie to wyglądało jak broń automatyczna i nie dziwię się ,że ludzie dzwonili na policję. Jak mówię - chuja się znam na tym ale kurwa to wyglądało jak SMG czyli karabinek z amunicją od pistoletu (ale zasadniczo jakbym dostał z karabinku z amunicją od pistoletu to pewnie miałbym równie przejebane jakbym dostał z karabinu z ostrzejszą amunicją).

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Hoolturalny 2015-07-13, 22:53
@Velture
Bo przecież nie było przypadku że w przykładnej, normalnej rodzinie mąż nagle zaczyna napierdalać żonę krzesłem po głowie. Nawiązuje tu do broni, to że ktoś jest w pełni sprawny umysłowo to nie znaczy że może mu nie odjebać momentalnie, powiedzmy że zobaczy po drugiej stronie ulicy gościa co w dzieciństwie dotykał mu siostry i wtedy jego filmy będą godne subskrypcji.
Zgłoś
pisage 2015-07-13, 23:12 14
W Klamath można było wykupić niewolnika i zatłuc króla szczurów...

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2015-07-14, 0:40 4
A ja nie kumam jednego, prawo do posiadania broni to jedno ale chodzenie z czymś co przypomina karabin maszynowy to drugie. Co innego jak ktoś ma w kaburze pistolet a co innego jak ktoś ma na ramieniu powiedzmy kałacha! Niech to nawet na kulki będzie ale niechciał bym aby ktoś taki mi po dzielnicy chodził, potem go czarnuchy odpierdolą bo pomyślą że chce ich zajebać to będzie lament.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
77kaweL 2015-07-14, 0:52 1
powszechny dostęp do broni to wymysł prawicowych faszystów, broń powinno mieć tylko wojsko i policja

Mam racje.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2015-07-14, 1:01 83
@up i przestępcy. A reszta normalnych nie ginie i nie ma możliwości się obronić.
Weź odejdź lewacka pizdo.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
nosoundz 2015-07-14, 1:01 12
@szajba_Man

nie ma znaczenia i żadnej różnicy czy nosisz MP5 (karabinek) czy Colta 1911 (pistolet) póki prawo stanowi że możesz nosić broń maszynową. A jak go czarni odjebią na dzielni to przynajmniej będzie fajny filmik na Sadola, więc nie pierdol i idź już lulu.

@up co do posiadania broni. Prawda jest taka że pomysł wydawania broni tylko za pozwoleniem (i umówmy się.. pozwolenia nie dostaniesz póki to wola Policji) upośledza społeczeństwo. Bandyta i tak broń zdobędzie, Ty i Twoja rodzina nie macie się czym bronić i jak Ci ktoś wpierdoli na kwadrat za przeproszeniem to go możesz co najwyżej krzesłem postraszyć. Dostęp do broni palnej dla zwykłego obywatela to prewencja.

Czekam na gówno-burzę o tym jakby się to polaczki pozastrzeliwały..
Zgłoś
77kaweL 2015-07-14, 1:03
a co rodzi przestępczość? - bieda
co rodzi biede ? - brak pracy
a co zrobić gdy nie ma pracy ? - dać zasiłki
skąd wziąć kase na zasiłki ? opodoatkować pracę najlepiej zarabiającym, bo są inni potrzebujący
tym oto sposobem niweluje się przestępczość i na co komu broń ?

a jakby teraz nagle zalegalizować broń to ponad 10% społeczeństwa by sie wystrzelało w ciągu tygodnia

juz to widze jak się szwagry janusz z mirkiem spotykają, popiją i jeden drugiemu swoją broń pokazuje i przez przypadek klik, i jeb headshoot i to samo w 1000 miejsc Polski jednocześnie

Mam racje.
Zgłoś
Hajmdall 2015-07-14, 1:34 4
@Velture
Prawo u nich reguluje co jest karabinkiem szturmowym, a co pistoletem. w tym przypadku gość sprawdza czy nie był to karabinek szturmowy (u nich jest nim broń strzelająca serią, posiadająca lufę o długości minimum 11 cali), inaczej wyglądają procedury przy obchodzeniu się z nią. W tym przypadku ma pistolet (mimo, że faktycznie MP5 w wersji dla mundurowych jest pistoletem maszynowym), pistolet może strzelać jedynie ogniem pojedynczym i z zamka zamkniętego. Jak kogoś ciekawi można na YT obczaić amerykańskie przeróbki naszego pm PPS-43.
Zgłoś
Asuritt 2015-07-14, 3:42 3
biały policjant i biały typ bronia normalnie mogą rozmawiać , a pizdy murzyńskie po pierwsze prowokowali by , po drugie zaczęli by strzelać , po trzecie nie stać ich na taką broń z pracy chyba że są dilerami lub złodziejami

CHWDMurzynom
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów