📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pijak do baby mówi "ty alkoholiczko" baba mówi do niego per "w dupę jebany". Każdy mierzy swoją miarą.
Stara kurwa żre w autobusie i jeszcze ma pretensje. Najebała na całe siedzisko. Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy.
Dla sapiących, przeczytajcie sobie regulamin przewozów.
"moge mu zajebać w ryj?"
haha ja pierdole padłem, Janusz z wąsem w lśniącej zbroi
haha ja pierdole padłem, Janusz z wąsem w lśniącej zbroi
Też tak kiedyś miałem ale na szczęście w porę się zesrałem i obudziłem.
"Postępowi-kolorowi" chcą, żebyśmy wszyscy przesiedli się z samochodów do komunikacji miejskiej, bo tam lepiej, można poczytać, liznąć kultury, socjalizować się
Siriuz napisał/a:
"Postępowi-kolorowi" chcą, żebyśmy wszyscy przesiedli się z samochodów do komunikacji miejskiej, bo tam lepiej, można poczytać, liznąć kultury, socjalizować się
Nauczyć się ukraińskiego, poznać nowe zapachy, same plusy.
''Mogę mu zajebać ?'' I to jest właśnie kochający mąż...
35i napisał/a:
Stara kurwa żre w autobusie i jeszcze ma pretensje. Najebała na całe siedzisko. Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy.
stare powiedzenie, a prawda jest taka że mieszczuchy są bardziej wsiowi niż uważają. Właściwie wsiowi złe słowo, jestem z miasta i powiem że jestem wieśniakiem jak wszyscy w mieście eot.
Jak to małżeństwo to niezła żonka. Sama wyklina, pierdoli coś a jak mąż coś powie to "przestań się odzywać."
Też to zauważyłem już kiedyś, ludzie z większego miasta to w dużej większości zakompleksione kurwy z chowu klatkowego i dziwaki, gdy właśnie w mniejszych miastach doświadczysz jakiejś kultury i uprzejmości, między ludźmi jak i na drodze.
Też to zauważyłem już kiedyś, ludzie z większego miasta to w dużej większości zakompleksione kurwy z chowu klatkowego i dziwaki, gdy właśnie w mniejszych miastach doświadczysz jakiejś kultury i uprzejmości, między ludźmi jak i na drodze.
Nie tak, te chamstwo i bydlo w wiekszych miastach robia ci wielcy miastowi ktorzy nie dalej jak 10 lat wczesniej napierdalali gnój z kupki na kupke widlami w rodzinnej "posiadlosci"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów