Mecz w B-klasie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Dobre, szkoda że nie ma mordobicia.
Ciapate bydło
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Kocham te klimaty A/B/C-klasowe!!!
b-klasa to prawdziwa świątynia futbolu. Masz tu wszytko co najlepsze w piłce nożnej: krew, pot i wyjebanie piłki na aferę. No i ta atmosfera na trybunach!!
Kiedyś koleś opowiedział mi taką historię:
Gdzieś na kaszubach w lidze nie pamiętam jakiej ale niższej już nie było odbywał się mecz.
Jeden z trenerów chciał aby jego drużyna troche przycisnęła i krzyczy do piłkarza który miał odebrać piłkę rywalowi:
-PRESTIŻEM GO PRESTIŻEM!!!!
Gdzieś na kaszubach w lidze nie pamiętam jakiej ale niższej już nie było odbywał się mecz.
Jeden z trenerów chciał aby jego drużyna troche przycisnęła i krzyczy do piłkarza który miał odebrać piłkę rywalowi:
-PRESTIŻEM GO PRESTIŻEM!!!!
@Inoquez
a powiedz mi kto kładzie na to kase?
nikt poza działaczami klubów, oni płacą za utrzymanie zawodników, za sprzęt i za sędziów.
więc chyba mogą sobie swój własny cyrk oglądać nie?
zdziwiłbyś się na jakim poziomie czasami gra A klasa lub okręgówka.
Poczytaj jak wysoko zaszedł Gryf Wejherowo w poprzednich rozgrywkach pucharowych.
a co to samego filmiku to mocna średniawka jak na A i B klase
@Orgasmatron nie ma C klasy
a powiedz mi kto kładzie na to kase?
nikt poza działaczami klubów, oni płacą za utrzymanie zawodników, za sprzęt i za sędziów.
więc chyba mogą sobie swój własny cyrk oglądać nie?
zdziwiłbyś się na jakim poziomie czasami gra A klasa lub okręgówka.
Poczytaj jak wysoko zaszedł Gryf Wejherowo w poprzednich rozgrywkach pucharowych.
a co to samego filmiku to mocna średniawka jak na A i B klase
@Orgasmatron nie ma C klasy
@kih0n jest C-klasa
A właśnie ze c klasa jest tylko w niektórych województwach polecam portal 90minut.pl tam można zobaczyć wszystkie niższe ligi naszego kraju
"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"
fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów