Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dodam jeszcze, że w kamienicach mieszka sama patola, więc nie dziwi mnie zachowanie tego zwierzęcia. Takie miejsca należy spalić.
To nie podchodzi pod znieważenie policjanta na służbie ? Za to nie jest paragraf ?tak z ciekawości pytam
Nie podchodzi. Policjant odmówił okazania legitymacji, a więc nie jest na służbie. Pewnie przekroczył uprawnienia zanim kamera została włączona i dlatego tak tego unika. Niektórym policjantom po prostu bardzo spodobała się anonimowość dzięki maseczce.
Nie podchodzi. Policjant odmówił okazania legitymacji, a więc nie jest na służbie. Pewnie przekroczył uprawnienia zanim kamera została włączona i dlatego tak tego unika. Niektórym policjantom po prostu bardzo spodobała się anonimowość dzięki maseczce.
Hmm... a jeśli pokazał przed nagrywaniem i podejmował czynności wobec Seby ? A teraz już skończył to i go Seba wyzywa to nie podchodzi pod paragraf ?
i nie będzie kolejnego żenującego dla policjantów filmiku.
Dzięki temu filmikowi, koledzy po fachu przy następnej okazji inaczej potraktują sebe.
Ależ wy się nic nie znacie. Eryczek ma wysoko postawionego starego czy wujaszka, w policji, woju lub prokuraturze/sądzie, i to w układzie co to niby słusznie po 1989 minął, a nie minął wcale. Małolat z policji z 1 belką mu koło dupy lata, a i ten drugi dobrze wie jak jest i też mu nic nie zrobi. Co najwyżej może mu powiedzieć "Eryk idź spać".
Pierdolisz głupoty. Policjanci po prostu wiedzą, że jakby zawinęli to gówno na dołek, mieliby pół nocy pisania papierów, a chwast pewnie już ma tak nasrane w papierach, że kolejny wyrok i nieściągalna grzywna nie zrobią na nim wrażenia, bo ma jedynie parę majtek, rozjebane buty i mieszka u starych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów