📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w jego wieku to ja już dziewczyny ruchałem
brylant1412 napisał/a:
w jego wieku to ja już dziewczyny ruchałem
Teraz na chłopców się przerzuciłeś?
Nie. Bo w dzieciństwie słuchałem normalnej muzyki a nie jakiegoś mózgotszepu dla biało rękawiczkowców aż się boję co z dzisiejszej młodzieży da.
Chociaż fajnie to wygląda, to - w dupie to mam.
Massivee napisał/a:
Nie. Bo w dzieciństwie słuchałem normalnej muzyki a nie jakiegoś mózgotszepu dla biało rękawiczkowców aż się boję co z dzisiejszej młodzieży da.
Tak...widać ze słuchałeś moherowej muzyki i teraz jesteś potulnym ministrantem u księdza na plebani.
Świat się zmienia, każdy słucha to co chce. Gusta się zmieniają, podziwiam takich jak ci na filmiku, ze wolą spędzić dzień na dworze ćwicząc a nie siedząc przed kompem lub ćpając/pijąc na umór.
Ale se wytresował
nierówno. brak synchronizacji... oj coś czuje, że dziś nie będzie ryżu :<
A skad mam do chuja wiedziec czy bym potrafil, w czasie sie nie cofne, slabe Rock/Metal for de łin
I co z tego że dzieciak tańczy?
...gdyby wypił 0.5 na raz to byłbym pod wrażeniem
...gdyby wypił 0.5 na raz to byłbym pod wrażeniem
Czy został na tym ultra tolerancyjnym internecie jeszcze ktoś, kto uważa że taniec (bez towarzystwa kobiet) jest kwestia czysto pedalska? To jest sadistic, chce oglądać cycki i łamane kości a nie gości z parkinsonem. Autorze tematu, z całym szacunkiem ale wypierdalaj z pedalskimi wstawkami.
Niech się cieszy puki może, za parę lat będzie tak robił jedynie nogami pod stołem, podczas składania długopisów w fabryce
Nigdy nie ciągnął mnie JUKENDENS. Jak byłem mały to razem z kolegami krzyżowałem żaby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów