📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jak mu sprytnie butelkę zajebała...A małpy wyłapać w siatkę,na statek i do Afryki.
Wpierdolił bym tą czekolade, przeżuł, wypluł ... i się przekręcił na syfilisa.
Zastraszeni ludzie udają że nic się nie stało
Troche na zasadzie kto po wsi chodzi sam sobie szkodzi. ja bym po po pierwsze nie krecil sie tam gdzie sa duze skupiska czarnochów , nie dość ze śmiedzi to niebezbiecznie .
kooloo napisał/a:
ja bym po po pierwsze nie krecil sie tam gdzie sa duze skupiska czarnochów , nie dość ze śmiedzi to niebezbiecznie .
heh, moja matka mieszkała kiedyś w Chicago i raz popierdoliły jej się autobusy , wysiadła w dzielnicy South ( populacja 95% czarnych) . Kiedy czekała na następny autobus , murzyn stanął przed nią , opuścił gacie i zaczął walić konia . Policja zabrała ją z powrotem do cywilizowanej części miasta. Ponoć ktoś zadzwonił , że jakaś biała jest w opałach i przysłali 3 radiowozy.
Eknen napisał/a:
...Kiedy czekała na następny autobus , murzyn stanął przed nią , opuścił gacie i zaczął walić konia .....
Tak opowiedziała??? Pewnie nie powiedziała do końca prawdy, że opierdoliła mu pęto...
Wytępić te czarne gówna chodzące po tym swiecie rura w dupe wpuscic drut kolczasty przez rure wyciągnąć ja i puścić kurwe niech lata i zdycha w cierpieniu
bronksy napisał/a:
Tez jestem za krojeniem białych
Attero132 napisał/a:
@up możesz najwyżej białe kutasy opierdalać
Tylko pamiętaj, bronksy, posól sobie do smaku
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów