Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...bo to gówno warta makulatura była. Gdyby te banknoty miały jakąkolwiek wartość, to nie były by przetrzymywana w takich warunkach.
Gdyby te banknoty miały jakąkolwiek wartość, to nie były by przetrzymywana w takich warunkach
Chciałeś chyba zabłysnąć jak pod każdym postem, ale kolejny raz Ci nie wyszło... Poczytaj / obejrzyj dokument na temat Pablo Escobara i zobacz jak przechowywał pieniądze.
...bo to gówno warta makulatura była. Gdyby te banknoty miały jakąkolwiek wartość, to nie były by przetrzymywana w takich warunkach.
Pieniądz jest wart tyle na ile ludzie oszacują, że jest wart.
Gówno warta makulatura... Cała ekonomia jest oparta na tym jaką wartość ludzie ustalą. Kiedyś miałeś handel wymienny - 10 kur za krowę itp.
Ludzie uznali, że kruszec jest wart X kur albo krów.
Na dobrą sprawę powiedz mi czemu żółty metal ma jakąkolwiek wartość? To tylko ładnie błyszczący metal ale ludzie się o niego zabijają od wieków.
Pieniądz jest wart tyle na ile ludzie oszacują, że jest wart.
Gówno warta makulatura... Cała ekonomia jest oparta na tym jaką wartość ludzie ustalą. Kiedyś miałeś handel wymienny - 10 kur za krowę itp.
Ludzie uznali, że kruszec jest wart X kur albo krów.
Na dobrą sprawę powiedz mi czemu żółty metal ma jakąkolwiek wartość? To tylko ładnie błyszczący metal ale ludzie się o niego zabijają od wieków.
Pieniądz to jest rzecz umowna. A inflacja to temat na inny dzień. Np kiedyś mleko przed dominacją kosztowało np 50tyś zł. A dziś masz 5zł. Równie dobrze jutro ogłoszą że nasz kraj przestaje honorwać polski złoty i będziesz mógł nimi dupe podcierać
Typowi chodziło chyba o to, że hajs z filmu to fałszywki. No, ale i tak smutny widok :/
Pieniądz to jest rzecz umowna. A inflacja to temat na inny dzień. Np kiedyś mleko przed dominacją kosztowało np 50tyś zł. A dziś masz 5zł. Równie dobrze jutro ogłoszą że nasz kraj przestaje honorwać polski złoty i będziesz mógł nimi dupe podcierać
przed czym kurwa?
Aleś dojebał. Denominacja i dominacja to całkiem dwa inne słowa. Wróć do podstawówki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów