📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
phrontch napisał/a:
Akcja w Macapá, mieście przez które przechodzi równik
no i gdzie ten jebany równik, po co ten clickbait?
Co tu rasistowskiego? Nie biały Da Silva napierdala nie białą Da Silvową pizdę... czyli coś z pogranicza przemocy domowej a gry wstępnej.
Halman napisał/a:
no i gdzie ten jebany równik, po co ten clickbait?
Wróć do szkoły, to się dowiesz co to jest równik, no chyba że już byłeś i nic się nie nauczyłeś, wtedy wypierdalaj być głupkiem gdzie indziej.
borelli napisał/a:
Wróć do szkoły, to się dowiesz co to jest równik, no chyba że już byłeś i nic się nie nauczyłeś, wtedy wypierdalaj być głupkiem gdzie indziej.
serio uważasz że szukałem równika na filmiku? kurwa co za czasy pełne niedojebów płodzonych na sztukę dla kilku stówek...
Ten drugi powinien ją uciszyć butem na ryj
wszędzie gdzie są czarni to jest i RASIZM ... możne należy to połączyć i ich wywalić tych rasistów czarnych ?
Czarne gówno wyje gorzej od małp.Gość nie był biały .Moim zdaniem to był rasizm tej hebanowej suki na biednych psach
Też kiedyś miałem taką nauczycielkę,której nawet teraz chętnie bym najebał.
Jebana Kowalewska szmata.
Jebana Kowalewska szmata.
Bardzo mi się podoba ta tradycja pakowania aresztantów do bagażnika. U nas też to by się co niektórym przydało.
Zgadza się, jest tylu niedojebów, że śmiało można uznać, że ty tam rzeczywiście mogłeś szukać równika, nawet nie wiedząc co to jest.
jaka tam przemoc PANIE WŁADZO !!!!
bagażnik do mycia ...
bagażnik do mycia ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów