18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tyle krzyku nie wiadomo o co
phrontch • 2020-09-27, 12:02
39-letnia nauczycielka Eliane Espírito Santo da Silva twierdzi, że została ofiarą brutalności policji oraz rasistowskiego ataku. Akcja w Macapá, mieście przez które przechodzi równik

źródło
Zgłoś
Halman 2020-09-27, 12:05 2
phrontch napisał/a:

Akcja w Macapá, mieście przez które przechodzi równik

no i gdzie ten jebany równik, po co ten clickbait?
Zgłoś
sard 2020-09-27, 12:05 7
Co tu rasistowskiego? Nie biały Da Silva napierdala nie białą Da Silvową pizdę... czyli coś z pogranicza przemocy domowej a gry wstępnej.
Zgłoś
borelli 2020-09-27, 14:55 5
Dlatego wyjca trzeba bić do nieprzytomności, by nie wył.

Halman napisał/a:

no i gdzie ten jebany równik, po co ten clickbait?

Wróć do szkoły, to się dowiesz co to jest równik, no chyba że już byłeś i nic się nie nauczyłeś, wtedy wypierdalaj być głupkiem gdzie indziej.
Zgłoś
phrontch 2020-09-27, 14:59 1
@Halman, ty królu błyskotliwych komentarzy
Zgłoś
Halman 2020-09-27, 16:03 5
borelli napisał/a:

Wróć do szkoły, to się dowiesz co to jest równik, no chyba że już byłeś i nic się nie nauczyłeś, wtedy wypierdalaj być głupkiem gdzie indziej.

serio uważasz że szukałem równika na filmiku? kurwa co za czasy pełne niedojebów płodzonych na sztukę dla kilku stówek...
Zgłoś
a................a 2020-09-27, 17:48 1
Ten drugi powinien ją uciszyć butem na ryj
Zgłoś
Asuritta 2020-09-27, 20:21 5
wszędzie gdzie są czarni to jest i RASIZM ... możne należy to połączyć i ich wywalić tych rasistów czarnych ?
Zgłoś
Kisieleisik 2020-09-27, 21:08 1
Czarne gówno wyje gorzej od małp.Gość nie był biały .Moim zdaniem to był rasizm tej hebanowej suki na biednych psach
Zgłoś
Mercurio 2020-09-27, 21:25
Pewnie się zbulwersowała że jej nie wyruchali.
Zgłoś
zwierzak30 2020-09-28, 10:35 1
Też kiedyś miałem taką nauczycielkę,której nawet teraz chętnie bym najebał.
Jebana Kowalewska szmata.
Zgłoś
Kujda 2020-09-28, 12:58
Bardzo mi się podoba ta tradycja pakowania aresztantów do bagażnika. U nas też to by się co niektórym przydało.

takie tam bez konkretów
Zgłoś
borelli 2020-09-28, 16:34
Halman napisał/a:

serio uważasz że szukałem równika na filmiku? kurwa co za czasy pełne niedojebów płodzonych na sztukę dla kilku stówek...

Zgadza się, jest tylu niedojebów, że śmiało można uznać, że ty tam rzeczywiście mogłeś szukać równika, nawet nie wiedząc co to jest.
Zgłoś
Rozjebucha 2020-09-28, 18:28
jaka tam przemoc PANIE WŁADZO !!!!
bagażnik do mycia ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów