📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Reflex zajęca kozacki, ale gdzie tu sadyzm....?
Akcja 20 sek przed koncem
Kurwipikkolo napisał/a:
Reflex zajęca kozacki, ale gdzie tu sadyzm....?
Ja tu widzę sadyzm ze strony HAL9000/2 wrzucającego filmik, na którym się nic nie dzieje.
35i napisał/a:
Ja tu widzę sadyzm ze strony HAL9000/2 wrzucającego filmik, na którym się nic nie dzieje.
Dzieje się. Od 1:45
jak byś był tym królikiem to byś juz był opierdolony bez sosu
Mnie się podoba. Uczy szacunku do jedzenia.
Na szczęście nie jestem, a większym sadyzmem byłoby wrzucenie "Wiadomości".
35i napisał/a:
Na szczęście nie jestem, a większym sadyzmem byłoby wrzucenie "Wiadomości".
Hołecka w centki lamparta czyhająca na królika. TVN by się obsrał ze śmiechu!
UWaga, "film o facecie w łódce"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów