📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to jest sadistic jaki lubię. A nie w kółko kiblarze do obrzygania.
A gdzie jest grzybek? Proszę go wcisnąć! Nie ma grzybka? To musi być gdzieś na końcu hali! Proszę tam pobiec i to wyłączyć.
A gdzie jest grzybek? Proszę go wcisnąć! Nie ma grzybka? To musi być gdzieś na końcu hali! Proszę tam pobiec i to wyłączyć.
Tak było za Tuska i teraz też bedzie
Zbyszek3000 napisał/a:
Tak było za Tuska i teraz też bedzie
Zbyszek socjal ci zabrali nierobie ?? Idź na księdza to dostaniesz za darmo .
Nie ma się co śmiać! Jakiś pedał kupi rurki uszyte z domieszką tego Hindusa.
Hinduski Janusz zainwestował w kamerę, ale na wyłącznik bezpieczeństwa i szkolenie bhp już nie starczyło…
przygłup w luźnej koszuli przy maszynie wirującej, to takie ABCadło BHP tłuczone na każdym podstawowym szkoleniu
Mumia powraca.
Bezpieczeństwo Hamuje Pracę- BHP. A gdzie grzybek? A panie naciskali legaty i robili co raz sobie przerwę to usunąłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów