Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dawno mi się tak morda nie rozciągnęła w poziomie
Po wizycie na wschodzie to ci się morda rozciągnęła w poziomie i w pionie...
...i pewnie nie tylko morda
Po wizycie na wschodzie to ci się morda rozciągnęła w poziomie i w pionie...
...i pewnie nie tylko morda
Miałem jechać ale oddałem bilet twojemu staremu, pisał że lubi kacapom do kulek łykać, jak syn nauczył.
A w ogóle to po huj się do mnie przypierdalasz kmiocie, wszyscy wiedzą żeś pojeb, nie musisz tego manifestować za każdym razem.
A w ogóle to po huj się do mnie przypierdalasz
Za te wszystkie wyzwiska i przede wszystkim za wycieranie sobie mordy polską flagą.
przede wszystkim za wycieranie sobie mordy polską flagą.
Ty wiesz że jesteś jakiś niedojebany, nie? To już wiesz.
Ty wiesz że jesteś jakiś niedojebany, nie? To już wiesz.
Czy ja mam w profilu flagę Polski, skrzyżowaną z ruSSką ścierą?
Chuj mnie obchodzi co masz w profilu, natomiast wiem, że we łbie nie masz nic bo nawet russkiej flagi nie potrafisz rozpoznać. Dam ci radę; nie pisz już, z każdym postem robisz z siebie większego debila.
Chuj mnie obchodzi co masz w profilu, natomiast wiem, że we łbie nie masz nic bo nawet russkiej flagi nie potrafisz rozpoznać. Dam ci radę; nie pisz już, z każdym postem robisz z siebie większego debila.
Tyle że on pisze bo mu za to płacą...
Przypadkowo udało ci się rozpoznać flagę — ale flaga Rusi (czyli Ukrainy) ścierą nie jest, w przeciwieństwie do twojej.
Przypadkowo udało ci się rozpoznać flagę — ale flaga Rusi (czyli Ukrainy) ścierą nie jest, w przeciwieństwie do twojej.
Nie ma obecnie czegoś takiego jak Ruś. Więc nie ma flagi rusi. On w swoim pogmatwanym toku pseudomyślowym chciał postawić znak równości pomiędzy Ukrainą a rossją - tyle że russka ściera wygląda inaczej a russcy to nie Ukraińćy, ale to chyba każdy wie, a nie czekaj...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów