📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Logika dziewczyny: rozwalić tel i uciec obrażona w płaczu jak by to rodziców wina była
dennissliwa napisał/a:
Logika dziewczyny: rozwalić tel i uciec obrażona w płaczu jak by to rodziców wina była
No a kurwa kto ją zrobił?
dennissliwa napisał/a:
krotkowzrocznym debilem pan jestes.
w hameryce nie jest czyms normalnym zeby podlotek zapierdalal z telefonem za 1k $. Nie jak u nas miedzy patusami gdzie brajankowi starczy drzec pizde 2 dni zeby cos dostac.
Z tego co pamiętam w pierwszym miesiącu czy ile tam japko wymieniaja na nowe.
Kolega swojego czasu nowego 7plus rozwalił, to wysłali mu nowego.
Pewnie myślała, że prank z maseczką...
Żal mi jej dwa razy.
Po pierwsze bo marzy o takim głównie jak iPhone. Mogła mieć 4 zajebiste telefony.
Po drugie jest gruba i ma IQ szympansa.
-Ernest Hemingway
Po pierwsze bo marzy o takim głównie jak iPhone. Mogła mieć 4 zajebiste telefony.
Po drugie jest gruba i ma IQ szympansa.
Co za durna rura....
petru23 napisał/a:
Z tego co pamiętam w pierwszym miesiącu czy ile tam japko wymieniaja na nowe.
Na pewno miał ubezpieczony
nie sądzę że rozjebała telefon. prędzej coś, co leżało na stole. chyba że są tel, które przy upadku z kilkudziesięciu cm potrafią się rozbić? od lat latam z CATem, więc temat mi obcy..
beeveer napisał/a:
nie sądzę że rozj***ła telefon. prędzej coś, co leżało na stole. chyba że są tel, które przy upadku z kilkudziesięciu cm potrafią się rozbić? od lat latam z CATem, więc temat mi obcy..
Iphone rozbijesz nawet pirdem po gołąbkach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów