Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak go bagno nie zabilo to lud go zabil mozna go teraz sprobowac na targu rybnym
Mówisz, że ludzie go zabili jeśli się wydostał???
Delikutaśnie na lewo na wstecznym i byłby bohaterem, a tak pizda!
Jak się siedzi w czarnej dupie jak ten koleś to wszystko w rękach pilota który stoi na zewnątrz i gestami naprowadza kierowcę. Tu tego zabrakło bo tak jak sugeruje @serenity mała korekta i może by sie wywinął...
Ha ha ha
Uwielbiam czytać te super porady kanapowych specjalistów, siedzących w piwnicy przed komputerem z Harnasiem w łapie
Chociaż zapewne raczej żaden z nich nie zapierdalał pojazdem gąsienicowym w jakucji
Skąd wiesz? Ludzie mają różne zajawki, może są tu jacyś fani offroadu?
Chociaż zapewne raczej żaden z nich nie zapierdalał pojazdem gąsienicowym w jakucji
Jako leśnik i fan starych klasyków 4x4 ( rama, reduktor, opony M/T) ponad 30 lat używam takich aut do pracy. Kiedyś jeździłem na rajdy Samuraiem.
A w tym roku miałem okazję przejechać się Bandvagnem na gąsienicach z 1968 roku ( silnik Volvo 2,0). Ale nie było to w Jakucji tylko w lubuskim - gość z Przytocznej ma coś takiego.
Ale byleś blisko z tymi przypuszczeniami.
Ha ha ha
Uwielbiam czytać te super porady kanapowych specjalistów, siedzących w piwnicy przed komputerem z Harnasiem w łapie
Na monitorze faktycznie gówno widać. Jak siedzisz w kabinie i auto zaczyna się zsuwać - przewracać-topić to też łatwo o błąd. Dlatego jak są takie akcje to pilot sprawdza co i jak i stojąc na zewnątrz podpowiada kierowcy. Gdybyś był na choć jednej imprezie off road nawet w klasie turystycznej to byś wiedział i widział jak to działa w realu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów