źródło nie moje, jak za mało sadystyczne, to do pieca z sucharami
źródło nie moje, jak za mało sadystyczne, to do pieca z sucharami
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z 20-25 lat temu, Mietek dostałby od szczyli przekop po całym osiedlu i osmarkałby się tanim winem. Zobaczcie sobie ile było wirusów seboli w latach 90', więc już nie pierdolcie, że jest tak źle. Nowi pizdowacieją niestety, ale coś za coś. Popyskują i się potem popłaczą i tyle z tego. Idealni niewolnicy systemu za 10+ lat.
Co marzy ci się murzyńskie solo? Dziadek mu przyjebał i dobrze. Pizda nawet mu nie oddała.
Kiedyś wszyscy byliśmy małolatami. I kiedyś tez będziemy dziadami. Trzeba o tym pamiętać
nie wszyscy będą dziadami, trafi się taki mietek, w pizdę gówniakowi da i bedzie pozamiatane od szczekających gowniaków
jeszcze ten drugi w ryj powinien dostać i powinien mu tornister zabrać
Piwo dla Mietka - gówniarz dwa razy pomyśli następnym razem zanim pysk otworzy
widzę że jesteś fanem lujów i innych śmieci takie mendy zasługują tylko na jedno .....
Z 20-25 lat temu, Mietek dostałby od szczyli przekop po całym osiedlu i osmarkałby się tanim winem. Zobaczcie sobie ile było wirusów seboli w latach 90', więc już nie pierdolcie, że jest tak źle. Nowi pizdowacieją niestety, ale coś za coś. Popyskują i się potem popłaczą i tyle z tego. Idealni niewolnicy systemu za 10+ lat.
zmień pampersa, bo ci się ulewa
@up
A co twoj komentarz ma do tego co zacytowałeś?
Ty tez dostales dzisiaj z liscia od Pana Mietka ???
bo to typowy komentarz w stylu "za moich czasów". Pierdolone niedorozwoje tylko tak piszą, bez szerszego spojrzenia na świat.
Co marzy ci się murzyńskie solo? Dziadek mu przyjebał i dobrze. Pizda nawet mu nie oddała.
Nigdzie nie napisałem, że mi się to marzy i nie popieram zachowania gówniaka. Chodzi mi o tych biadolących nad młodzieżą ludzi, co pokolenie i ta sama zjebana śpiewka. Więc możesz obciągnąć kolejny przychlaście myślący zero jedynkowo
zmień pampersa, bo ci się ulewa
Zmień lepiej starej po wylewie.
Ale głupoty, niektóre stare dziady są bardziej pizgnięte i wyalienowane niż młodzi, którym "brakuje piątej klepki". Ja tam z opowiastek wujków pamiętam jak i tak się zwracali do starszych, którzy byli po prostu anormalni. Co więcej ciężko o szacunek do starszych, kiedy 100% elektrolatu 60 latków w górę to pis albo po - czyli niszczenie Polski. Każdy niezależnie od wieku powinien zasłużyć sobie na osobisty szacunek.
Nie wytłumaczysz tego tym zjebom. Czeka ich los mietka. Mietek pewnie był taki jak ten gówniak za młodu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów