📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Polak....
Bo polski budowlaniec poleci nawet na płycie termoizolacji...
Bo polski budowlaniec poleci nawet na płycie termoizolacji...
Nie pomyślał, żeby nieść to w miarę możliwości jak najbardziej równolegle do kierunku wiatru, żeby zmniejszyć napór?
śmiechem żartem jak kiedyś robiłem na budowie to zerwało z dachu kanał wentylacyjny taki jebitny 100x150 30kg wagi i poleciał z ~4 piętra, kierownik dumnie podkreślił że aż dziwne że kogoś nie zabiło..
@Hranipex Miałem zaszczyt kiedyś poznać człowieka, którego parafrazujesz I nie, nie chodzi mi o Farmana, tylko tego, kto go jeszcze w latach 40. sparafrazował.
Alladyn jebany
Brakowało tego idealnego zakończenia, jak to coś co poleciało wybiłoby szybę
Tak wyobrażam sobie siebie na budowie.
Śmiałem się tak, że aż mi się odbyt powiększył.
Jak z ojcem kiedyś wnosiliśmy bloczki na piętro budowy domu poprzez windę, to jakiś bolec blokujący akurat pierdolnął w momencie jak ją obkręcałem. Dosłownie wyrwało mi windę z ręki i jak nie pierdolła o ziemie to rozwaliły się i bloczki i winda. Jedna rzecz mnie zadziwiała jakie mieliśmy szczęście, ponieważ zawsze ojciec stał na dole centralnie z 30cm obok windy. Akurat w tym momencie odszedł gdzieś daleko. Gdyby tego nie zrobił to nie byłoby czego zbierać. Fart jak huj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów