Dzieciaki się podjarały
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dzieciaki się podjarały
To się nazywa jarac chemią
Rzucić na ziemię małą larwę i zadeptać butem. Tak porządnie. Wtedy krzyczeć nie będzie.
Zajebiście przytrzymała tego gówniaka jak się chciał ugasić.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Przypomniało mi się jak w podstawówce babka dała nam słaby kwas i wiórki magnezu (otrzymywaliśmy wodór) i mieliśmy do naczynia dać 2 - 3 wiórek magnezu i zatkać palcem... potem odpalaliśmy to po kolei ławkami. My wjebaliśmy tam połowę pudełka a reakcja była tak silna, że nie można było tego ciśnienia utrzymać zatykając naczynie palcem. Jak przyszła nasza kolej i z kumplem to odpaliliśmy to tak jebło, że się okna zatrzęsły w sali piękne wspomnienia
habiTEK napisał/a:
i co?
jak zwykle BABA spierdoliła wszytko. aby się dotkneła.
Dokładnie. A były czasy, np. w Portugalii za Salazara, gdy cip do szkoły nie wpuszczano. Miały robić to do czego zostały stworzone: tyrać w chacie, służyć mężczyźnie, rodzić i wychowywać dzieci. Czym grozi "edukacja" cip - widać na filmie i w życiu oraz na Sadolu!
habiTEK napisał/a:
i co?
jak zwykle BABA spierdoliła wszytko. aby się dotkneła.
Od urodzenia mają to w genach. Ta mała kurwa zrobiła to specjalnie.
Przypomniało mi super historia jeszcze z podstawówki. Mój kompan niedoli z ławki szkolnej wpychał na gegrze draskę w pudełko zapałek od strony łebków, aby zrobić zapalnik takiej zapałczanej bomby rzucanej o glebę.
No i niestety odpalił całą paczkę zapałek, zakopcił całą klasę ogień poszedł mu po paznokciach, które zrobiły się aż białe. A baba od geografii stara zołza postrach szkoły zamiast się nad, nim ulitować to po tych poparzonych paluchach jeszcze nastrzelała go drewnianą linijką. Desko terapia gdy ja chodziłem do szkoły jeszcze się zdarzała choć już była nielegalna.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
No i niestety odpalił całą paczkę zapałek, zakopcił całą klasę ogień poszedł mu po paznokciach, które zrobiły się aż białe. A baba od geografii stara zołza postrach szkoły zamiast się nad, nim ulitować to po tych poparzonych paluchach jeszcze nastrzelała go drewnianą linijką. Desko terapia gdy ja chodziłem do szkoły jeszcze się zdarzała choć już była nielegalna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów