📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kamil3l napisał/a:
Jakimi pasożytami? Przecież oni zarabiają więcej niż wydają. No i bez przesady, ta babcia miała władzę, a nie napierdalała kompociki w słoneczne popołudnia. Puknij się w ten pusty łepetynek i doinformuj.
Jaka władze? Ty się doinformuj i jak już to zrobisz to podziel się z nami jaka władze miała. Choć jedna ustawę lub aneks który Elka ustaliła. Władze w UK od ponad 1000 lat sprawują bankowcy. Wystarczy pojechać do Londynu dzielnica Bank w centrum 1 miła kwadratowa z wieżowcami zwolniona od podatku. Napewno przypadek że zarejestrowane jest tam 29 banków. Gowno wiesz i się sadzisz. Taka miała władze że mogła sobie broszke wybrać jaka założy i tyle
NataliaW napisał/a:
Jaranie się pasożytami to głupota. Zwykła babcia zmarła, taka sama jak każda inna.
Oho, zaczyna się lewacki kwik. Kiedy wreszcie do czerwonych łbów dojdzie, że ludzie nie są równi ?
Kamil3l napisał/a:
Co zarabiają? Przecież monarchia jest utrzymywana na koszt państwa. A czasy królowych i królów już dawno się skończyły. No i jaka miała wpływ na władze. Pod jej nosem Anglia zamieniła się w lewacką kolorową wyspę multi-kultiJakimi pasożytami? Przecież oni zarabiają więcej niż wydają. No i bez przesady, ta babcia miała władzę, a nie napierdalała kompociki w słoneczne popołudnia. Puknij się w ten pusty łepetynek i doinformuj.
Witam. Pierwszy post Ale to nawet nie o to chodzi. Chciałem zapytać czy oni jak ją tak wożą i wystawiają wszędzie, mówię o Her Majesty - To kiedy chowają do lodówki? Przecież do tego 19go to się już dobrze rozłoży?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów