📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaranie się pasożytami to głupota. Zwykła babcia zmarła, taka sama jak każda inna.
NataliaW napisał/a:
Zwykła babcia zmarła, taka sama jak każda inna.
Chyba czas sie ujawnic. Nie taka zwykla, bo moja
Nadal wisi, bo oni to mają tam na wszystko protokoły rozpisane. Zmiana przyjdzie w swoim czasie.
Babcia jako człowiek może i zwykła, ale jako postać, to była to ostatnia ikona szlacheckiej Europy, skończyła się definitywnie pewna epoka.
Dla Angoli to zapewne koniec wielkiego imperium brytyjskiego.
Babcia jako człowiek może i zwykła, ale jako postać, to była to ostatnia ikona szlacheckiej Europy, skończyła się definitywnie pewna epoka.
Ty flodziwoski pomiocie zaniżający merytorycznie Sadola - wrzuciłeś coś i nie ma to logo pizdoka. Chyba pora udać się do lekarza na diagnostykę. Na pewno się dobrze czujesz?
Flodzia, rzucisz trochę światła na Twój tok rozumowania? Sadol to taka Twoja psiapsiółka, że jak masz coś do powiedzenia, to się logujesz i napierdalasz jak popadnie?
Dla angoli to raczej ooniec wyjątkowości jaka mogli się pochwalić światu.. z czasem pewnie jeden bądź wiele kraju oglasi się republika sądzę że Kanada będzie pierwsza.
NataliaW napisał/a:
Jaranie się pasożytami to głupota. Zwykła babcia zmarła, taka sama jak każda inna.
Jakimi pasożytami? Przecież oni zarabiają więcej niż wydają. No i bez przesady, ta babcia miała władzę, a nie napierdalała kompociki w słoneczne popołudnia. Puknij się w ten pusty łepetynek i doinformuj.
Znawca_Cipek napisał/a:
Chyba czas sie ujawnic. Nie taka zwykla, bo moja
Wstawaj, zesrałeś się.
NataliaW napisał/a:
Trzeba mieć nasrane pod deklem żeby tak myśleć.
Zwykła babcia, wizyty dyplomatyczne w połowie świata, 13 poznanych prezydentów USA, zwykła babcia.
Tu na sadolu to jednak nadreprezentacja spierdoliksów jest
Sayoko napisał/a:
Dla angoli to raczej ooniec wyjątkowości jaka mogli się pochwalić światu.. z czasem pewnie jeden bądź wiele kraju oglasi się republika sądzę że Kanada będzie pierwsza.
To też jest już ustalone, po śmierci królowej większość krajów, które uznawały ją za swoją królową, nie będą już miały tytularnego władcy.
O ile się nie mylę to Kanada do tych krajów nie należy i wątpię, żeby to się zmieniło. To tylko tytuł honorowy.
Heliar napisał/a:
Nadal wisi, bo oni to mają tam na wszystko protokoły rozpisane. Zmiana przyjdzie w swoim czasie.
Czas trwania protokołu,.. 9 dni. Do pracy przestali chodzić, gospodarka zamarzła, banknoty będą zmieniać się dzieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów