📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sunday napisał/a:
A w Polsce jak w lesie kurwa! Możesz pomarzyć.
Przecież delfiny pływają w Bałtyku, a że szacuje się na 200-600 sztuk to już tylko nasza wina...
No rzeczywiście tylko w Polsce nie ma delfinów. Nie ma ich również w Czechach i na Słowacji...
3xup
jaka foka chlopie!? toz to rekin zarlacz, widac po ubarwieniu siersci, jestę ekspertę
jaka foka chlopie!? toz to rekin zarlacz, widac po ubarwieniu siersci, jestę ekspertę
@czerczil ślepy jesteś! To gepard.
Dlatego też polactwo wyjeżdża (lubwylatuje) klaskać do krajów zagranicznych.
manson__ napisał/a:
Dlatego też polactwo wyjeżdża (lubwylatuje) klaskać do krajów zagranicznych.
Dokładnie. A Polacy jadą nad Bałtyk, dobrze spędzają wakacje i nie boli ich dupa że w polszy gorzej niż gdzieindziej.
Pomarzyć? Marzysz o fokach? Ja tam na plaży wolę patrzeć na samice własnego gatunku. No ale są gusta i guściki. Pozatym im mniej 100kg drapierzników w wodzie to chyba lepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów