Zwinna suka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zwinna suka
J86 napisał/a:
Emocjonujace jak seks z moja była
a widzisz.. moja lubiła jazdę na każdy sposób.. u nas poszło o kasę...
To spojrzenie w kamerę - szef musi ich krótko trzymać, nie ma ubytków naturalnych - za wszystko pewnie im potrąca z wypłaty...
J86 napisał/a:
Emocjonujace jak seks z moja była
Straciłeś rękę? Jest gdzieś film na sadisticu?
HAL9000/2 napisał/a:
a widzisz.. moja lubiła jazdę na każdy sposób.. u nas poszło o kasę...
Czyli nie stać cię było na nią....
Twójbug napisał/a:
Czyli nie stać cię było na nią....
bo miało być na dobre i złe...a jednak nasze drogi sie rozeszły... Od kilku lat, jak stanąłem finansowo na własne nogi i dobrze mi sie wiedzie było parę propozycji eks--małzonki ale niech spada na drzewo... jestem wolny i co jakiś czas przyjaciółka mi wystarcza
Za złapanie flaszki, łap też piwko i leć na główną
Byłem pewien, że odruchowo włoży szyjkę butelki w usta,..
bo miało być na dobre i złe...a jednak nasze drogi sie rozeszły... Od kilku lat, jak stanąłem finansowo na własne nogi i dobrze mi sie wiedzie było parę propozycji eks--małzonki ale niech spada na drzewo... jestem wolny i co jakiś czas przyjaciółka mi wystarcza
______
Bo seks i związki tylko z mężczyznami, przyjacielu. Dobrze, że się wreszcie "nawróciłeś". Buziaki i powodzenia!
HAL9000/2 napisał/a:
(...) jak stanąłem finansowo na własne nogi(...)
No kurwa- szkoda, żebyś stanął finansowo na moje nogi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów