No tak, a reszta więźniów siedzi oczywiście za niewinność xD. Ah ta fałszywa moralność ludzi w więzieniu
No tak, a reszta więźniów siedzi oczywiście za niewinność xD. Ah ta fałszywa moralność ludzi w więzieniu
Wiesz co inne zajebać portfel czy handlować metą albo jebnąć chłopa bo np alkocholik i dymy robił
A co innego zabić dziecko albo być majciarzem lub lubić dzieci
Ja myślę że są na tym świecie takie zbrodnie których nawet Jezus Chrystus by nie wybaczył....
Gdyby tylko istniał
A jak w pierdlu siedzą złodzieje i trafi do nich jakiś pedofil, którego będą napie**alali to też powiedz 'ah ta fałszywa moralność'?
Wiesz co inne zajebać portfel czy handlować metą albo jebnąć chłopa bo np alkocholik i dymy robił
A co innego zabić dziecko albo być majciarzem lub lubić dzieci
Ja myślę że są na tym świecie takie zbrodnie których nawet Jezus Chrystus by nie wybaczył....
Po latach takiego traktowania z całą pewnością wyjdzie na wolność jako zresocjalizowana wartościowa obywatelka
powinno być tak: złodziej powinien siedzieć bez dłoni, a pedofil bez małego