15243 napisał/a:
puściła plany via baltici przez Łomżę i Suwałki, a nie wasze zapiździewo hahahaha
to żeś dojebał ... muahaha puścili plany. Ponoć puszczono też plany budowy kosmodromu w Lublinie, ale czy kiedykolwiek ktoś się ich doczeka?
15243 napisał/a:
akurat Łomża i Suwałki są na kluczowych szlakach komunikacyjnych nie jak gównostok
widać - tak główne szlaki i tak bardzo uczęszczane, że zapomnieli dworca PKP zbudować. A jak już był (w Suwałkach) to zamknęli, bo ... za duże tłumy się pchały do pociągów muahaha.
15243 napisał/a:
cała Polska z was beke ciśnie z najbardziej zacofanego miasta wojewódzkiego
Europę to ja mam w dupie - licz dalej, że pani Merkel zafunduje za frajer biedakom z Łomży fajną drogę .. pffff. A Polska nie dba o wschód - boi się, że gdy rozbuduje się infrastrukturę to firmy z Warszawy, Poznania czy Krakowa przeniosą się do Białegostoku i Lublina - największy rynek zbytu Polski to WSCHÓD. Która partia budując drogi na wschodzie i rozwijając w ten sposób tą część Polski zaryzykuje utratę wyborców z całego kraju wiedząc, że zyskają ich niewielu w Białymstoku? Zwłaszcza, że elektorat jest tam dość stabilny i konserwatywny i te zyski nie są pewne? Ryży nawet zabrał kapustę z budowy odcinak 8ki, żeby zbudować obwodnicę Wrocławia ... podobna sprawa z lotniskiem - Warszafka cofnęła kasę na budowę. To jest Polska właśnie.
15243 napisał/a:
(szkoda, że nie zawędrowaliście za granicę białoruską tylko zostaliście na wypiździewku aktualnego województwa),
i co wtedy ty biedaku byś zrobił? Wtedy twoja uŁomża była by wipiździewem wschodnim ... i byś musiał jechać po sobie ... i ostatnia rzecz - skończ błaznować, bo to właśnie z was ułomżyniaków Polska ma totalną bekę - jak już napisałem wyżej - Z CZYM DO LUDZI ! Gówno mają, gówno mogą ale chodzą "Wyżej sram niż dupę mam". Natalia już wróciła z Bruklinu? Połowa siedzi w Czikago albo Njiu Jorku ... MUAHAHA. Jest was tam tak niewielu w tej mieścinie, że trzeba było założyć ośrodki dla cudzoziemców, którzy utrzymają przyrost naturalny. A Czeczeni już tam sobie otworzą swoją szkołę koraniczną ...