📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Będzie gwiazdą internetu a jej tata przybije jej piątkę . W końcu ma pewnie w tej zdolności swój wkład .
Powinienem więcej chodzić do biblioteki!
ze tak powiem
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Dla tego jak się z kimś wita człowiek to nie powinien kurwa ręki podawać ani się całować ani w ogóle dotykać. Ja pierdole. W sypialni ok ale tak to... No witasz się z koleżanką, cmok na "dzień dobry", a ona mogła przed chwilą opierdolić komuś gałę czy zrobić to co panna w temacie. brrrr... >.<
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Przecież ta panna to Ginger Banks, a jej pracą jest "robienie sobie dobrze" w miejscach publicznych np. w bibliotece ;] wiec nie wiem co u niektórych takie zdziwienie ;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów