📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick napisał/a:
przecież tam to legalne...
Za jazdę pod wpływem mogą zabrać prawko na ok 9 miesięcy i dać mandat 1000 ojro.
Don_Beck napisał/a:
Za jazdę pod wpływem mogą zabrać prawko na ok 9 miesięcy i dać mandat 1000 ojro.
W kofiku i w domu w 4 ścianach legalne.
Z języka to raczej jakis niemiecki land niż holenderski burdel.
Edit . Na radiowozie napisane jest Royal Marechaussee (Koninklijke Marechaussee) więc to Holandia.
Edit . Na radiowozie napisane jest Royal Marechaussee (Koninklijke Marechaussee) więc to Holandia.
RadosnyRabarbar napisał/a:
Niemcy przyjechali do NL zajarać
Dla laika te języki są podobne
Wow marihuan i police wow
O ile na wierzchu maja tylko zioło i nikomu nie wypierdala oczy z orbity to w najgorszym wypadku trawę zrekfiruja a kierowcy o ile będzie najarany każą odjechać z danego miejsca pare godzin po ich odjeździe pod groźbą mandatu . Holandia niby legalne a jednak nielegalne wszystko dookokola . Dodam jeszcE jak już tak się rozpisałem o korona wirusie w tym ze pięknym i naturalnym kraju ... popierdolony kraj bardziej niż nasza ojczyzna a i tak żyje się tu o wiele lżej... dziękuje życzę wszystkim zdrowia i zdrowego rozsądku
Nie ma takiego kraju jak Holandia, są Niderlandy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów