Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Poziom -1 to tak niezależnie od koloru skóry. Dwie fury, z gps-em. Trwało to kilka minut. Gdzie są psy?
Sram na te ich funty. W dupę se wsadźcie to "dostatnie" życie w Europie zachodniej.
Mieszkam w angli od około 10ciu lat, moge szczerze powiedzieć, że dobre czasy w uk już się skończyły. Zarobki są już naprawde bardzo porównywalnedo tych w pl, nie mówiąc tylko o pieniądzach to już od 3-5ciu lat robi sie tu gruby syf szczególnie z młodzieżą latają z młotkami maczetami nożami i się zabijają xd...
Złożyłem wniosek o certyfikat na broń palną, jeśli ktoś będzie zagrażać mojej rodzienie i mi myślę, że 'pompa' ogarnie rozbrykane towarzystwo bez większego uszczerbku na zdrowiu. Zaczynam się bać wszechobecnej złości nienawiści i ogólnej przestępczości. Wiem, że w polsce policja jest jaka jest ale swoi debile, urodziłem się w polsce i tam jest moje miejsce niedługo trzeba sie zawijać z tego syfu zanim wszyscy w uk będą musieli się zaszczepić.
Stary jak jestes tu 10 lat I dalej zarabiasz srednia wyplate to co z Ciebie za nie ogar pewnie pracujesz na magazynie albo w fabryce I stoisz jak pala przy tasmie I sie nie rozwijasz to zarabiasz malo
Młodzież w UK odpierdalała od zawsze. To był problem już w latach 80-tych i świat się jakoś nie zawalił. I nie porównuj zarabiania w funtach, do zarobków w złotówkach. Siła nabywcza przeciętniej angielskiej pensji zjada polską na śniadanie.
hahaha. Pójdz do dentysty to się dowiesz jaką masz siłę nabywczą tej brytyjskiej pensji.
2 samochody zostały ukradzione. Polacy na miejscu czujni i gotowi.
Qrwa - tam są drzwi od jakiegoś auta w ogródku (0:26).
Co jeden to lepszy. Ta baba z wózkiem pewnie wiozła zajumane katalizatory.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów