📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
typowe polskie nie-ogary pojechały odbimbać parę lat, żeby potem siedzieć na zasiłkach do emerytury.
Co za kabaret. Uśmiałem się aż zajadów dostałem.
A z czego wy sie smiejecie? Widac, ze jakis pojeb z tego niebieskiego. Nie wiadomo, co odjebal wczesniej, ale to tutaj starczy mu na pare lat. A gware kazdy jakas ma.
A jednak uciekli hehehehhehehe
Tam nikt normalny nie wyjechał więc...
Znawca_Cipek napisał/a:
A z czego wy sie smiejecie? Widac, ze jakis pojeb z tego niebieskiego. Nie wiadomo, co odjebal wczesniej, ale to tutaj starczy mu na pare lat. A gware kazdy jakas ma.
nie pojeb tylko ciapaty z UK który ma wyjebane na białasów bo wszystko mu wolno - jak idziesz do zoo to pewne jest że spotkasz pingwina, tak samo tutaj więc nie rozumiem zdziwienia.
Uratowali komuś niebieskie podjebane autko Ciekawe czy nie odjechał ich zwykły dzien w jułkej , też tu mieszkam ^^ przynajmniej jest wesoło :]
Typowe puloki wychowane we wierze katolickiej i talib od allahow.
wiadomo polak=patola
ahmed=pekniety zawor u kozy
wiadomo polak=patola
ahmed=pekniety zawor u kozy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów