Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stary jak jestes tu 10 lat I dalej zarabiasz srednia wyplate to co z Ciebie za nie ogar pewnie pracujesz na magazynie albo w fabryce I stoisz jak pala przy tasmie I sie nie rozwijasz to zarabiasz malo
nie twój biznes czym się zajmuje
Ciesze sie, ze emigruja przyczyniajac sie do oczyszczania puli genetycznej w kraju.
Tak wyglada ponad 90% emigrantow z Polski. Kompletne zyciowe ofermy i pizdy majace dwie lewe rece. Stereotypy i zarty o Polakach biora sie wlasnie z obserwacji tych ludzi i w rzeczywistosci nie sa zartami, a prawdziwym opisem zdolnosci zyciowych tych istot.
Ciesze sie, ze emigruja przyczyniajac sie do oczyszczania puli genetycznej w kraju.
Ciekawe jaki ty byś był zaradny,gdybyś był świadkiem takiej akcji,gdzie dwóch młodych ahmedów zajebało auto i nie wiadomo co mogą zrobić,żeby się teraz wydostać z tej sytuacji.Same życiowe kozaki.Byś nawet nie wysiadł z auta,tylko walił klocka w zbroję i nagrywał swoim telefonikiem relację na fejsika.Codziennie spotykam takie cioty życiowe,co tylko szukają możliwości,żeby się dowartościwać.
Te frędzel, byłeś w UK? No widzisz a ja znam kogos kto był... Ale do rzeczy. NIe pierydol farmazonów że w latach 80 jest jak dzisiaj. Ja i dwóch znajomych zjechaliśmy do polski bo baliśmy się o swoje rodziny. Zereztą skoro tak piszesz to jesteś głupi więc nie bedę ci tłumczył.
Dokladnie. Zjechałem bo się zacząłem cykać o dupe
Ciekawe jaki ty byś był zaradny,gdybyś był świadkiem takiej akcji,gdzie dwóch młodych ahmedów zajebało auto i nie wiadomo co mogą zrobić,żeby się teraz wydostać z tej sytuacji.Same życiowe kozaki.Byś nawet nie wysiadł z auta,tylko walił klocka w zbroję i nagrywał swoim telefonikiem relację na fejsika.Codziennie spotykam takie cioty życiowe,co tylko szukają możliwości,żeby się dowartościwać.
Obsranie zbroi i siedzenie w samochodzie byloby wielokrotnie lepsze od komedii odjebanej przez te ofermy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów