Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam odwrotnie widze 1 normalny, a reszta 99% kacapów pierdolnięta
i ten co napisał komentarz
Widać ze dzielny wyzwoliciel wraca z łupami wojennymi przywiezionymi z Ukrainy.
a tobie sie wydaje ze tam jest co łupić ?
Jeśli uważasz że nie ma tam co łupić to wytł¨macz czemu orki plądrują nawet auta wyrywajac z nich deski rozdzielcze i kierunkowskazy? Zabierają tostery pralki lodówki, zabawki - wszystko co wpadnie im w parchate łapy.
Ładnie narazie proszę… nie pisz nic więcej.
Ja tam widzę 1 pierdolniętego i 99 % normalnych, oprócz tego kto wrzucał filmik i wymyślał podpis.
99% normalnych ? 82% popiera putonga a ty ruski trollu uważasz że są normalni .
Jeśli uważasz że nie ma tam co łupić to wytł¨macz czemu orki plądrują nawet auta wyrywajac z nich deski rozdzielcze i kierunkowskazy? Zabierają tostery pralki lodówki, zabawki - wszystko co wpadnie im w parchate łapy.
to teraz pomyśl gdzie on ci zabierze tę lodówke ? do czołgu ? juz nie mowie jak niby te łupy wojenne mial by do domu zabrac , a kto pladruje? to sami ukraincy szabrują pełną gebą , w tv ani tu na sadolu ci tego nie pokażą bo tu taka sama cenzura jak i w mediach. A ludziom daj jaki kolwiek obrazek napisz cokolwiek chujowego na ruskich to uwierzą bez chwili zastanowienia
Ładnie narazie proszę… nie pisz nic więcej.
bo co ? potem sie rozpłaczesz ?
to teraz pomyśl gdzie on ci zabierze tę lodówke ? do czołgu ?
Stary, PKB Ukrainy jest kilka razy niższe niż Białorusi, a te stoi sporo poniżej Ruskiego.
Ruscy pewnie pierwszy raz tam kran widzieli.
Głupi ludzie łykają propagandę dla debili, ale jakoś mnie to nie dziwi.
Stary, PKB Ukrainy jest kilka razy niższe niż Białorusi, a te stoi sporo poniżej Ruskiego.
Ruscy pewnie pierwszy raz tam kran widzieli.
Głupi ludzie łykają propagandę dla debili, ale jakoś mnie to nie dziwi.
Są nagrania jak pralki pod plandeka na ciężarówce jadą, dywany na czołgu
Z Białorusi wysyłają firmami kurierskimi różne fanty
Nagrania żołnierzy ruskich z rodzinami.
Powiem Ci tak
Najpierw ludzie hamowali się z niszczeniem mienia ruskow w Europie, ale teraz wiemy że popieracie tego chuja z kremlu i łatwo nie będziecie mieli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów