📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takiego chuja ich znajdą! we wro jakiś koleś obrabował sklep na 8 stów, właściciel dał policji namiar na typa (imie, nazwisko, nawet numer telefonu) i co? UMORZONA sprawa z powodu niewykrycia sprawcy
CHWDP JP 100%
CHWDP JP 100%
o widzę że ktoś kupił już bilet na białołękę
Cytat:
jeżeli to był jego pierwszy raz w co wątpię pewnie dostanie 2-4 lata do odsiedzenia
Oczywiście w zawieszeniu i to jeśli w ogóle go złapią. Przecież mamy wspaniałą policję w tym kraju.
Z takim to na pal na murach miasta ku przestrodze i po kłopocie:)
Przemoc była, rozbój był, kradzież była. Mam nadzieję, że sędzia zasądzi dziesionę lekką rączką.
przecież prawo zakazuje pokazywać twarze, sami głosowaliście za takimi posłami co takie prawo ustalili !
Prawo zakazuje pokazywac twarze... ok no to po chuja komenda policji prosi o pomoc ze wskazaniem sprawcy skoro ma cenzure na ryju ? Ktos ma go poznac po pikselowatej kurtalce ?
Ujebać ręce....przy samej szyi.
Pewnie tak miał paskudną mordę że musieli zamazać dla naszego bezpieczeństwa.
Brudasy jebane.
Gdzie są teraz debile pokroju Dust_Devil i parzyh, którzy są przeciwni liberalizacji prawa do posiadania i używania w samoobronie broni palnej? No gdzie?
i to są ci kurwa ludzie honoru, którzy w czarnej godzinie pierwsi pójdą na bagnety? heh, śmieszkowo.
PS. całe życie w jednym dresie - łks polesie
PS. całe życie w jednym dresie - łks polesie
Taki ktoś to gorszy niż cygan. Gruzojad jak Cię okradnie, to przynajmniej tego nie zauważysz.
Cenzura, bo nie udowodnili mu tego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów