📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kobra z bonzem wpadli po 3 zl za zyczenia.
a później se chleb tym kroił.... na stos z tą kurwą.
trzeba sobie jakoś radzić
Gdyby to było w USA i byłby to mój sklepik, to po całej akcji kiedy dresik wychodziłby już ze sklepu z gotówką, wyciągnął bym z pod lady obrzyna i zastrzelił jak psa
upierdolić ręce przy samej dupie, zwłoki kurwy zwiesić w widocznym miejscu i problem znika
Ktoś kto kupuje tyskie nie może być w pełni poczytalny...
Za chuj nie rozumiem dlaczego cenzurują twarze przestępców...skoro ktoś postanowił łamać prawa panujące wśród ludzi to nie powinien być traktowany jak człowiek, jego twarz powinna być widoczna dla wszystkich, myślę że jak babeczka ma jakiegoś syna kozaka to by się zajął sprawą sam, zamiast czekać aż policja złapie, ukarze grzywną i wypuści na wolność...
Za takie cuda od razu powinni mu obie ręce upierdolić. Tak żeby każdy wiedział za co skurwensyna tak pokarano. Myślę że proceder tak beszczelnej przestępczości by upadł. Przez chwilę to nawet myślałem że jej wjebał ten scyzor w szyje
KrisCFC napisał/a:
Za chuj nie rozumiem dlaczego cenzurują twarze przestępców...skoro ktoś postanowił łamać prawa panujące wśród ludzi to nie powinien być traktowany jak człowiek, jego twarz powinna być widoczna dla wszystkich, myślę że jak babeczka ma jakiegoś syna kozaka to by się zajął sprawą sam, zamiast czekać aż policja złapie, ukarze grzywną i wypuści na wolność...
Tu akurat się mylisz. Popularna "dziesiona" czyli przestępstwo ścigane z art 280 kk jest jednym z bardziej karanych w polsce. Zagrożone jest karą od 2 lat do 12, jeżeli to był jego pierwszy raz w co wątpię pewnie dostanie 2-4 lata do odsiedzenia. Jeżeli recydywa celowałbym w 5. Dla tych paru stówek co zajebał to jest odpowiednia kara. Gdyby użył tego noża i ją pociął pewnie stawka zaczynałaby się o 5 lat w górę.
Ktos wie gdzie ten sklep?Pojade i ją pociesze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów