📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinna być dziura w tej szybie na podłodze, kucasz i ciach, kupa do rzeki.
niby fajnie ale nie ma intymnosci
'Cudze chwalicie, swego nie znacie'
hoszo napisał/a:
Powinna być dziura w tej szybie na podłodze, kucasz i ciach, kupa do rzeki.
Jak chcesz srac do rzeki to wypad do Indii.
Podobno rodzina ze śląska spędziła tam całe wakacje. Najpiękniejsze 2 dni w ich zasranym smutnym życiu.
brylant1412 napisał/a:
po co ci intymność jak tam tylko 5 milionów ludzi mieszka , w tym 2 miliony w 6 największych miastach . I nie ma praktycznie migrantów .
Eknen napisał/a:
po co ci intymność jak tam tylko 5 milionów ludzi mieszka , w tym 2 miliony w 6 największych miastach . I nie ma praktycznie migrantów .
a Breivik sie w celi przewraca
Oto lokalizacja tego kibelka na wyjątkowo sprytnej mapie tworzonej przez zwykłych ludzi a nie przez korporację na literę "G"
openpoimap.org/?map=various&zoom=19&lat=60.58828&lon=6.634...
W srajfonach może być ciężko klikać niebieskie znaczniki na mapie pod którymi są zdjęcia.
openpoimap.org/?map=various&zoom=19&lat=60.58828&lon=6.634...
W srajfonach może być ciężko klikać niebieskie znaczniki na mapie pod którymi są zdjęcia.
Eknen napisał/a:
....I nie ma praktycznie migrantów .
Toście kurwa dojebali. A w Polsce nie ma ukraińców...
Jedź kurwa i zobacz na własne oczy... Jak byłem w 2008 już było masakrycznie i Norwegowie coraz częściej zauważają, co złego dzieje się w ich kraju... Teraz z pewnością jest gorzej.
mojanorwegia.pl/zycie-w-norwegii/norwegowie-uciekaja-z-imigranckich-dz...
brylant1412 napisał/a:
i chuj z tym, bo po wyborach przyszły prezydent wraz ze środowiskiem LGBT pozamienia wszystkie śmierdzące sroce na kolorowe, takie ładne tęczowe
Beny napisał/a:
Ciekawe gdzie lądują gówna i ścochy w takim kiblu.
Było na fejsie, kwejku, monsterze itp... nie spodziewałem się że portal „sadistic” z kościotrupem w tle wrzuci na główna materiał z zajebistym i w dodatku CZSTYM kiblem z Norwegii, gdyby był osrany nie zdziwiłbym się że tu wylądował... ale to jest kurwa dno...
~Beny napisał/a:
Bez kitu. Przyjadę do Polski na wakacje, wlezę na tą górę z WD40 i psikne w te skrzypiące zawiasy.,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów