Dziewczyna przymierzyła buta, ale przerosło ją zdjęcie go z nogi. O pomoc poprosiła pracowników sklepu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Standardowo
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Im więcej ludzi tym średni Inteligencja pada bo suma chyba jest stała... W Europie przyrost naturalny niski, a że liczba ludności rośnie gdzie indziej to się kurwa trzeba dzielić z baranami...
Przydałaby się 3 światowa, idiotów by ubyło.
zomos napisał/a:
Im więcej ludzi tym średni Inteligencja pada bo suma chyba jest stała... W Europie przyrost naturalny niski, a że liczba ludności rośnie gdzie indziej to się kurwa trzeba dzielić z baranami...
Z tym iq, to dziwna sprawa. Znam gościa, który prowadzi jakiś biznes, w sumie nawet nie wiem dokładnie czym się zajmuje, ale zarabia spore pieniądze. Wydawać by się mogło, że mądry i inteligentny, ale raz wyłożył się na jakiejś prostej rzeczy, nie wiedział jak obsłużyć jakieś proste urządzenie kuchenne i zapytał się o to swojej żony, która mu wytłumaczyła tak samo nie bardzo ogarnia jazdę samochodem.
Fajna, przyjemna dla oka dziewoja, na pewno jest z niej pociecha
zomos napisał/a:
Średnia IQ jest stała? A niby dlaczego? Średnia liczona jest ze wzoru x = (x1+x2+... + xn)/n, gdzie x1, x2, xn to wartości poszczególnych pomiarów a n to liczba pomiarów.
To, że w Europie przyrost naturalny jest niski nie ma wielkiego wpływu na średnie wartości IQ, które to jest charakteryzowane rozkładem normalnym. To oznacza tyle, że suma nigdy nie będzie stała bo zawsze będzie zależna od ilości pomiarów, w tym przypadku osobników.
Przy twoim założeniu mając próbę rzędu 1 miliona o wartości średniej 100 to po powiększeniu do 2 milionów wartość średnia musiałaby spaść do 50. To jest równie głupie jak bohaterka filmu.
A to oni się też nie zorientowali? Dla mnie jebany fejk...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów